nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik saját életük ellenségei

Csillagjegyek, akik saját életük ellenségei

Ők azok, akik ha nincs baj, akkor kreálnak maguknak.

Skorpió

Nem viseli jól az elutasítást, szeretne mindig ő irányítani. Iszonyatosan féltékeny típus, az érzelmi zsarolás fegyverét húzza elő, és amikor már azt hiszed, lehiggadt: óriási balhét csinál. Várj, amíg tényleg megnyugszik, és utána tisztázd vele a helyzetet, de készülj fel, nem lesz könnyű! A Skorpió szereti, ha zűr van körülötte.

Csillagjegyek, akik bonyolítják az életüket

Fotó: Getty Images)Bika

Igyekszik magában megoldani a problémákat, ezért mellette élve sem tudhatod, hogy mi zajlik a felszín alatt. Ha éppen belenyúlsz abba a témába, ami foglalkoztatja, hirtelen jön a kitörés – senki nem érti, hogyan képes a semmiből ekkora indulatokra! Mindig van valami, ami miatt belül fortyog, és nem adja meg magának a lelki békét.

Rák

Gyakran túltengenek benne az érzések. A legbiztosabb párkapcsolatban is hajlamos szorongani attól, hogy elveszít, hogy véget ér a boldogság. Amikor bizonytalan, ő is az érzelmi zsarolást használja, igen magas fokon. Hatalmas hisztikkel, sírással próbál manipulálni, és sokszor nem szándékosan. A Rák szereti bonyolítani az életét ilyen érzelmi kitörésekkel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top