nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi csillagjegy horoszkóp szerelmeseknek

Újholdas szerelem vár – Szerelmi horoszkóp 2024. február 10-11.

A szombati újhold ereje segít abban, hogy a kapcsolatotokban is megújuljatok.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége remek alkalom arra, hogy meglepd kedvesedet valamivel, ami teljesen elvarázsolja és amivel félreérthetetlenül tudomására hozod iránta való érzelmeidet. Az sem baj, ha régi a kapcsolat, egy tüzes szerelmes vallomás az újrakezdés erejével fog hatni…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy nem vagy nagy híve a változásnak, de ha nem is te indítod el a változást, legalább párod újító ötleteihez vágj jó képet! Igazán megörvendeztethetnéd azzal, hogy teljes értékű partnerként, kéz a kézben veted bele magad az általa kitalált újdonságba.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most van ideje a változtatásnak, az újításnak, és lehet, hogy ez a friss erő teljesen magával ragad téged. Közben viszont ne feledkezz meg párodról és vedd figyelembe, hogy ő talán lassabban veszi fel a változás fonalát. Türelmed megerősíti kapcsolatotokat.

Szerelmespár árnya az újhold alatt

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

A hétvége jó alkalom lehet, hogy új formát találj a benned lévő gondoskodó hajlamoknak. Kedvesed nem lehet elég hálás ezért a mindent felölelő szeretetért. Csak arra vigyázz, hogy ne fojtsd meg párodat a túlzásba vitt óvással.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy párod megbántott és a lelkedbe taposott, végy erőt magadon és adj neki még egy esélyt. Tedd túl magad a csalódáson a közös ügy érdekében. Lehet, hogy miután tisztáztátok a helyzetet, jobban bele tudsz helyezkedni az ő álláspontjába.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csodás szerelemmel ajándékozhatod meg párodat, ne félj hát a változástól. Most új utak nyílhatnak meg előttetek, és minél nagyobb a közösen megtett táv, annál szorosabbra fűzhetitek kapcsolatotokat.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most új távlatok nyílhatnak előttetek, hogy még harmonikusabbá alakítsátok viszonyotokat, persze lehet, hogy ehhez mindkettőtöknek kell némi erőfeszítést tennie. Az sem lehetetlen, hogy még kompromisszumra is szükség lehet…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most új lendületet, új életet adhatsz mindannak a mély és különleges elképzelésnek, melyet a szerelem köré fonsz. Bármi lehetséges számotokra, most is tehettek egy lépés vágyott közös jövőtök felé, legyen az bármilyen kicsi is, számítani fog!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bár nyughatatlanságod és újdonságot kereső kedved most újult erővel támadhat fel, mégis próbálj lecsendesedni és kicsit megállapodni párod ölelő karjaiban. Lehet, hogy cserébe kedvesedet rá tudod venni egy közös kalandozásra, valami izgalmas, jó kis hétvégi programra.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Könnyen árasztod el kedvesedet szerelmeddel, de lehet, hogy most beengedhetnél valami kis újdonságot kapcsolatotokba, akár azzal, hogy lazábban veszed a dolgokat. Nyílj meg jobban, bátrabban kedvesednek, lásd ebben a kapcsolat mélyülésének lehetőségét, ne pedig veszélyforrást.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy kedvesed több időt szeretne veled tölteni, most megújíthatnátok ilyen szempontból az együtt töltött idő mértékét vagy akár minőségét. Párod most elég érzékeny lehet, vedd ezt figyelembe, amennyire csak erődből telik. Most új, közös lendületet vehettek.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Olyan ragyogóvá válhatsz hétvégén, hogy szinte az újdonság varázsával lepheted meg kedvesedet, függetlenül attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt. Merj lépni közös jövőtök felé, csak az a lényeg, hogy hitelesen képviseld érzelmeidet. Emellett megváltoztathatod a stílusodat, a frizurádat, bármit bevethetsz, hogy elkápráztasd szerelmedet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top