nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Friss erő érkezhet életünk több területére is – Heti holdhoroszkóp 2024. február 14–20.

A növő Hold ereje segít mindabban, amit táplálni szeretnél.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – február 14.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 16:03-tól Bika

Ma reggel érdemes nekilátnod valami olyan dolognak, ami igazi kihívást jelent számodra, most jó eséllyel tudsz benne nagy lendületet venni. De sajnos, hétmérföldes csizmát ez sem fog adni, vagyis ne várd türelmetlenül, hogy pár lépéssel elérj a célodig. Délutánra lenyugodhatnak a kedélyek és nagyobb türelemmel tervezhetjük a ránk váró következő mérföldköveket.

CSÜTÖRTÖK – február 15.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Ma szorgalmas lépésekkel járhatod megkezdett utadat, egyáltalán nem baj, ha úgy tűnik, lassan haladsz. A kitartás ereje az ösvényeden tart. Ijesztő lehet egy váratlan változás, de ne riadj meg semmitől. Ma szánj időt egy kis szépítkezésre. Érdemes tápláló pakolást, akár különleges hatóanyagokat alkalmazni, most nagyobb hatékonysággal szívódnak fel.

PÉNTEK – február 16.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 20:40-től Ikrek

Már péntek van, így gondolkozz abban, hogy egy nehéz hét után hogyan pihened ki magad és hogyan töltődsz fel. Vesd bele magad az érzéki élvezetekbe, próbálj ki új ízeket vagy illatokat. Minden jöhet, ami harmonikus, szép, finom, ízes és illatos, ha máshogy nem megy, teremtsd meg te magad a kívánt harmóniát.

SZOMBAT – február 17.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

Mára érdemes partyt, bulit, baráti összejövetelt szervezni, a lényeg, hogy valamilyen társasági eseményt mindenképp iktass be a programba. Ha ma nem fér bele, akkor még a vasárnap is alkalmas lehet erre. Mindenképp erősítsd kapcsolataidat, tüntesd ki különleges figyelmeddel a másikat, remélhetőleg rendkívül hálás lesz érte.

Kezes szív a Hold körül

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – február 18.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

A napi programok mellett ne feledkezz meg egy alapos szellőztetésről sem. Nem számít a kinti hőmérséklet, érd el, hogy lakásod minden zugába eljusson a friss levegő. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, igyekezz minél gyorsabban felmérni a dolgot és minél csavarosabb és frappánsabb megoldást találni.

HÉTFŐ – február 19.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 04:26-tól Rák

Új lendülettel, erőteljesen indulhat a hét, de az is lehet, hogy bár ez csak egy megszokott hétfő, de érzékenyebben reagálunk rá. Erősítsd meg belső központodat, találj olyan fogódzót – akár magadban, akár egy szeretett ember személyében – ami szilárd támaszt nyújt számodra.

KEDD – február 20.

A Hold: nő
Jegy: Rák

A tegnapi érzékenység még mindig tarthat, de ezt felhasználhatjuk arra, hogy a szokásosnál nagyobb empátiával kezeljük a kialakult helyzeteket. Készülj fel arra, hogy a másik fél bárhogyan reagálhat, de ez mit sem vesz el a te saját értékedből, nem kell visszahúzódnod csigaházadba.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a tökéletesség Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top