nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Angyali inspiráció a csillagjegyeknek – Heti angyalhoroszkóp 2024. február 13–19.

Mindig van reménysugár és angyali derű, ha szorult helyzetbe kerülnél…

Az angyalok szerint minden nehéz helyzetre van megoldás. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy hamarosan olyan idők is jöhetnek, melyben személyiséged mélyebb rétegei tárulhatnak fel előtted. Akár olyan oldaladat is érdemes lenne erősítened, melyekre egyébként nem fordítasz túl nagy figyelmet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy elszántan vesd bele magad a hétre tervezett dolgaidba. Mindig arra koncentrálj, amit éppen csinálsz. Légy nyugodt, minden egyéb feladatod meg fog várni, te viszont csúcsra járathatod magad ezzel a fajta koncentráltsággal.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ismét áttörő ötleteid támadhatnak, de az igazi nehézséget az adhatja, hogy ezt hogyan viszed le egészen a kézzel fogható valóságig. A hírneved és reputációd kerülhet mostanában középpontba, légy figyelmes.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy eldöntheted, hogy mi fölött szeretnél igazán irányítást gyakorolni. Azt viszont az elejétől a végéig teljesen át kéne látnod. Persze kérhetsz ehhez segítséget is, nem kell mindent egyedül megoldanod.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan félelmek kerülhetnek felszínre, melyekkel nem biztos, hogy kellemes szembesülnöd. Légy óvatos, nehogy ez árnyékot vessen a kapcsolataidra. Jöhetnek olyan helyzetek, melyben egyensúlyt kéne találni a szenvtelen logika és a forró szenvedély között.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy vedd figyelembe, hogy nem működhetsz a többiektől függetlenül, még akkor sem, ha néha úgy érzed, hogy lassítanak, akadályoznak. Minél türelmesebb vagy, ők annál hálásabbak lesznek és az együttműködés is könnyebbé válik.

Angyallány a hintánMérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran add át magad a romantikus hangulatnak. Ha ez árad belőled, akkor másokat is elvarázsolhatsz vele. Vizsgáld meg, hogy hogyan végzed azokat a dolgokat, melyeket igazán szeretsz és a módszert vidd át arra, amitől húzodozol, de mégis meg kell tenni.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bármi is történik most a családodban vagy kapcsolataidban, őrizkedj az indulatos reakcióktól. Lehet, hogy most szeretetteli elfogadással többre jutsz, mint vasszigorral. Engedj békét kapcsolatodba.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy értékrendedet konkrétan átültetheted környezetedbe, ezzel megteremtve magad körül a harmóniát. Ha eddig ismeretlen helyzetbe kerülsz, a lehető legjobbat próbáld megmutatni magadból.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy megteheted, hogy álmodozol, hogy átadod magad az érzelmeidnek. A hideg logika visz tovább saját magad által kijelölt utadon, de engedd meg magadnak a hevítő érzelmeket is.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ez most még a te időszakod, extra erőt és lendületet kaphatsz. Ha sikerül ezt befogni vitorládba, szinte süvíthetsz előre kitűzött célod felé. Most olyasmire is juthat energiád, ami eddig kissé elhanyagolt terület volt.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy semmiképp ne feledkezz meg barátaidról és értékes kapcsolataidról. Felejtsd el a feltételezéseket és tételezd fel róluk a legjobbat. Közeledik a Te időd, készülj arra, hogy erő és fény áramlik be mindennapjaidba.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek, akik erős nők Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top