nlc.hu
Horoszkóp

Legritkább csillagjegy

Ez a világ legritkább csillagjegye

Ennek a csillagjegynek a szülöttjei vannak a legkevesebben, így igazi ritkaságnak számítanak. Előre szólunk, nem könnyű esetek: te hányadán állsz velük?

Ha fejben végigpörgeted, mikor születtek a szívednek kedves emberek, a villámkutatás eredményeként láthatod, hogy az egyes csillagjegyek előfordulását illetően egészen nagy különbségek adódhatnak.

Távcsővel kémleli az eget egy nő

Vannak, akik ezt azzal magyarázzák, hogy személyes születési horoszkópod miatt jobban vonzódhatsz egy-egy csillagjegyhez, ami alapvetően igaz, de a rokoni kapcsolatokat abszolút nem ez határozza meg.

Az asztrológiától teljesen távol állva, mindössze a születési statisztikai adatokra hivatkozva azt mondhatjuk, hogy a gyakorlatias, céltudatos és határozott Bak számít a világ legritkábban előforduló jegyének. Ők azok, akik a december 22. és január 19. közé eső, mindössze 29 napos periódusban születnek. Ez az időtartam a többi jegyhez képest rövidnek számít, a többségé ugyanis legalább 30 napos.

Ekkor születnek a legkevesebben

A FiveThirtyEight kutatói figyeltek fel arra az 1994 és 2014 közötti születési adatokat tanulmányozva, hogy az a három nap (december 24., december 25. és január 1.) is a Bak havába esik, amelyen a legkevesebben jönnek a világra. Hogy ennek mi az oka? Mutatjuk!

Megnézem
Összes kép (6)

Nyitókép: Getty Images – GeorgePeters, Forrás: via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top