nlc.hu
Horoszkóp

Erre vágynak nőnapkor a csillagjegyek

Erre vágynak nőnapkor a csillagjegyek

Ez az a dolog, amire igazán vágynak nőnapkor a csillagjegyek.

Kos

Nem retten meg a kalandoktól, kihívásoktól. Szereti magát emlékeztetni rá, hogy minden csak az akaraterőn, kitartáson múlik, és másokat is erre ösztönöz.

Bika

Praktikus, határozott, és a világ végéig is elmegy az elveiért. De hajlamos szorongani, hogy vajon képes-e biztonságban tartani a szeretteit? Egy relaxáló masszázzsal megszökhet egy kicsit a világ zajából, és újult erőre kap.

Ikrek

Nyüzsgő, pezsgő, szociális lény, aki sokszor két, végletes énje között csapong. Add meg neki a lehetőséget, hogy veled egy kicsit megtalálja a középutat.

Rák

Vedd le a válláról a terheket egy kicsit, ennél nagyobb öröm a romantikus lelkét nem érheti. Meglepetésvacsora, meglepetés-bébiszitter: akkor érzi, hogy gondoskodsz róla, ha kiveszed a mókuskerékből. Mellette egy szép színes virágcsokor is örömre deríti, ránézve a kedves pillanatok jutnak eszébe majd.

Oroszlán

Imád a figyelem középpontjában lenni, és most végképp ne feledkezz meg róla, hogy szavakba öntsd az érzelmeket. Egy finom gyűrű, egy szép kendő, és egy kézzel írott szerelmeslevél a legkeményebb Oroszlán szívét is meglágyítja.

Csillagjegyek és a nőnap

Fotó: Getty Images

Szűz

A gyakorlatias Szűz mindig keménynek mutatja magát, de mértékkel ő is kapható a romantikára. Várd otthon, de mielőtt megérkezik, a világ legnagyobb rendjével okozz számára meglepetést. Majd vidd el moziba, ami klasszikus húzás, de mégsem mindennapi dolog.

Mérleg

Romantikus és érzéki, és minden törekvést nagyra tart, amivel a kedvében akarsz járni. Ma egy otthoni meglepetésvacsora dobogtatná meg a szívét igazán, rengeteg gyertya lobogó fényével.

Skorpió

Legyél titokzatos, és az utolsó pillanatig ne tudja, mit tervezel. Ez már egy ajándék számára, főleg, ha csak a helyszínen derül ki, hogy az első találkozásotok helyszínére viszed! Innentől szabad a pálya, hogy mivel kényezteted.

Nyilas

Rengeteg kalandban lehet vele részed, mégis azt szereti a legjobban, ha megnevettetik. Kedvenc vígjátéka köré szervezz estére programot, fújj fel szív alakú lufikat.

Bak

Praktikus, határozott, és mindig ő irányítja a dolgokat. Most vedd át te az irányítást. Készíts egy apró hónap-naptárt egy-egy közös fotóval, amit az íróasztalán tarthat: mindig emlékeztesse, tiszteled és fontos neked.

Vízöntő

Szereti, ha tiszteletet, elismerést kap, nem romantikus, de ő is örül annak, ha valami különlegeset adsz neki. Néha fejjel lefelé kell nézni a világot, hogy meglássuk a valódi értékeket.

Halak

Írj, vagy rajzolj neki egy meghívót egy romantikus hétvégére. Készíts hozzá pontos programot, legyen benne minden, amit szeret. Köszönd meg neki a gondoskodást és szeretetet, adni szeret a legjobban, de élvezi, ha elismerik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top