nlc.hu
TV-sztárok

Zséda szerint nőnek lenni kihívás

Zséda: „Nőnek lenni talán nagyobb kihívás lehet, mint férfinak”

Ugyanakkor a női lét minden pillanatát imádja.

Zséda közel 30 éve van a pályán, és azóta is a klasszikus nőiességet képviseli. 2020-ban nehéz időszakon ment át, amikor úgy döntött, lezárja házasságát. A 49 éves énekesnő új életet kezdett, ismét szerelembe esett, rengeteg időt szentel a karrierjének és az anyaságnak is.

Zséda

Fotó: Schumy Csaba

Mindemellett úgy tűnik, mintha mindig ragyogna, ám a hot! magazinnak elárulta, kicsattanó formája mögött nincsenek hatalmas titkok.

Az, hogy a külsőmmel foglalkozzak, korántsem igényel akkora erőfeszítést, mint azt sokan feltételeznék rólam. Néhány jól felépített rutin, a rendszeresség sokat segít abban, hogy ha kell, pillanatok alatt akár „színpadkész” legyek. Persze azt mindig is sejtettem, hogy nőnek lenni talán nagyobb kihívás lehet, mint férfinak, de én imádom a női lét minden pillanatát, szerepét, így ezt soha nem így élem meg. Ezeréves tradíciók alakulnak át a szemünk előtt, formálunk egy új világot, egy új gondolkodásmódot, újraértelmezzük a szerepeket, ezért is mondom, hogy a nőnap számomra sokkal többről szól, mint a világról. Ebben a sok szerepben nekem az a legfontosabb, hogy megtaláljam a harmóniát. Egy hullámhosszon szeretnék lenni a körülöttem élőkkel és a világgal.

Az énekesnő nőnap alkalmából adott interjújában arról is beszélt, mit gondol erről az ünnepről és mitől különleges számára. „Nagyon fontos ünnepnek tartom a nőnapot, de nem a virágok miatt! Szeretem, ha koncertem van ilyenkor, mert úgy érzem, ott tudok a legtöbbet átadni azokból a női energiákból, amik egyébként is áthatják a napjainkat. Ha pedig nincs koncert, egy jó barátnős program emlékeztet arra, hogy milyen fontos és szerethető nők vesznek körbe az életben. És persze az is jólesik, ha a párom meglep egy szál virággal. Emlékszem, kislány koromban is hogy tudtam örülni egy csokor hóvirágnak vagy tulipánnak, vagy amikor a fiam először rajzolt nekem valamit nőnapra. Mégis azt gondolom: ez a nap sokkal többről szól, mint arról, hogy virágot kapunk.”

Ez is érdekelhet Zséda Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top