nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nagyon könnyű félreérteni

Csillagjegyek, akiket nagyon könnyű félreérteni

Ezeket a csillagjegyek könnyű félreérteni és félreismerni is.

Rák

A Rákokra jellemzőek a hangulatváltozások, amivel mások képtelenek lépést tartani, legtöbbször pedig éppen ez a velük kapcsolatos félreértések forrása. Kiszámíthatatlannak, sőt önzőnek is tűnhetnek ugyanis, miközben azonban csupán arról van szó, hogy elsősorban az érzelmeik irányítják őket. Nehezen kommunikálnak, amiből aztán rengeteg félreértés keletkezik.

Csillagjegyek, akiket félreértenek

Fotó: Getty Images

Skorpió

A Skorpiókat titokzatos és bizalmatlan viselkedésük miatt ismerik félre vagy értik őket félre. A jegy szülöttei ráadásul általában nem is tesznek semmit annak érdekében, hogy ez ne így történjen, sőt, voltaképpen kifejezetten élvezik, ha rejtélyesnek találják őket vagy ha egészen mást gondolnak róluk, mint amilyenek valójában. Nem magyarázkodnak akkor sem, ha esetleg félreértik őket. Nem érdekli őket, ki mit gondol róluk.

Vízöntő

A Vízöntők általában másképp látják a világot, mint a többség. A személyiségük nagyon összetett, a gondolkodásuk szokatlan és gyakran követhetetlen, ez pedig rendszerint félreértésekhez vezet. Mivel lételemük a függetlenség, ráadásul büszkék is arra, hogy különböznek az átlagtól, nem is akarják feltétlenül mindenkivel megértetni magukat ahogy a félreértéseket sem akarják megmagyarázni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top