Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. szeptember 3. – Csütörtökön mindenki mondja a magáét

A csütörtök sem lesz könnyű a napi horoszkóp szerint. Nagyon sok vitára, félreértésre, sértődésre kell számítani, mert úgy tűnik, ma mindenki mondja a magáét. S nem biztos, hogy a legkedvesebb stílusban teszi...

Kos – napi horoszkóp

A csütörtök számodra különleges lehetőséget rejt: nagyon furcsa dolgot álmodhatsz, akár a jövődet láthatod meg előre. Bármilyen furcsa képre ébredsz reggel, mindenképpen írj le mindent, amire csak emlékszel. Ha most még zavarosnak is tűnik minden, hamarosan összeáll a kép. Fontos lesz!

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Legyél éber csütörtökön, mert most nem biztos, hogy mindenki jót akar neked. Legyél figyelmes és azért egy kicsit óvatos is, mert néhányan kihasználhatják a jóhiszeműségedet. Ma még az sem hátrány, ha tartasz némi távolságot, és a bizalmadat sem adod könnyen… Vannak ilyen napok.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

A csütörtök is megviselhet egy kicsit téged. Hasonló napra számíthatsz, mint amilyen a szerda volt. Fontos, hogy gondold át, mit és hogyan mondasz. Az év hátralévő részének fontosabb teendőit, részleteit ma is megtervezheted. Érdemes előre tekinteni, mert így később sem érhetnek kellemetlen meglepetések.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Nagyon érzékeny nap a csütörtök. Viszont fontos, hogy tudatosan figyeld és kövesd a megérzéseidet. Könnyen lehet, már reggel furcsa gondolatokkal, álomképpel ébredsz. Lehet ez jósló álom is, még akkor is, ha egyelőre semmit sem értesz belőle. Írd le, nehogy a feledés homályába merüljön…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Nagyon fontos, hogy csütörtökön is figyelj a pénzedre. Fájdalmas veszteség érhet, ha hirtelen ötletből hozol átgondolatlan döntéseket. Az is fontos, hogy biztos helyen tartsd a pénztárcádat, nehogy elhagyd, vagy ellopják tőled. Érdemes a horoszkóp javaslatát megfogadnod, és vigyázni a pénzedre!

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz – napi horoszkóp

Türelmetlenebb és kritikusabb lehetsz csütörtökön, mint általában. Pedig nagyon nem kéne senkit sem bírálnod. Mindegy, mit és hogyan tesz, sőt az sem számít, mennyire bosszantónak érzed a viselkedését, egyszerűen próbálj tudomást sem venni róla. Mindkettőtöknek ezzel teszed a legnagyobb szívességet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma mindenki nagyon sokat beszél a horoszkóp szerint

Ma mindenki nagyon sokat beszél a horoszkóp szerint (Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Nagyon sok munka szakadhat rád csütörtökön. A legfontosabb, hogy próbáld megőrizni a higgadtságodat. Kapkodással, kétségbeeséssel ugyanis biztosan nem jutsz előrébb. Ráadásul az egészségedet, az immunrendszeredet is rombolod, amikor pánikolsz, aggódsz vagy rettegsz, mert teljesítménykényszer alatt állsz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió – napi horoszkóp

Hihetetlenül erősek lesznek csütörtökön a radarjaid. Könnyen lehet, az éjszaka folyamán, akár többször is, furcsa álmok ébresztenek fel téged. Nehogy bosszankodj ezen! Sőt, a legjobb, ha mindent feljegyzetelsz, akár félálomban is. Ha még reggel is emlékszel valamire, azt is mindenképpen írd le. Hamarosan kikristályosodnak a részletek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Sajnos még csütörtökön is meglehetősen feszültnek érzed magad. Az otthonodban továbbra sincs rend, s még mindig nem találod a megfelelő szavakat. Ne próbálj dűlőre jutni senkivel. Inkább tölts magaddal minél több időt, mert így biztosan elkerülöd a fölösleges konfliktusokat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A közlekedésben csütörtökön is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ha nem vagy kellően józan és óvatos. Jól tennéd, ha mindenhová előbb indulnál a szokotthoz képest. Inkább várj néhány percet a megbeszélt időpont előtt, minthogy rohannod, kapkodnod kelljen. Utóbbi könnyen balesetbe sodorhat téged.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

A pénz és az egészséged okozhat feszültséget benned csütörtökön. Ha nem vigyáztál magadra az elmúlt két napban, könnyen lehet, már ma kapar a torkod. Ez persze nem csupán a megfázás következménye, hozzájárulhatott a pénz miatti idegeskedésed is. Próbálj megnyugodni, és elhinni, hogy előbb-utóbb minden megoldódik.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

A csütörtök sem a te napod. Még mindig tart a feszültség benned és körülötted. És még mindig sokkal érzékenyebb vagy, mint általában. Az is lehetséges, hogy jósló erejű álomra ébredsz. Bármilyen furcsa gondolatok járnak a fejedben, próbáld megjegyezni, leírni, megfejteni a jelentését. Neked ez könnyen megy, és most fontos információkat kapsz általuk…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top