nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Extra erőt ad a tavaszi növő Hold – Heti holdhoroszkóp 2024. március 13–19.

A növő Hold ereje segít megerősíteni azt, amire most fókuszálsz.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 13.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 01:29-től Bika

A mai holdhatások azt erősítik, hogy szép nyugodtan, komótosan, ámde megállíthatatlanul építkezz bármiben, amit most fontosnak tartasz. Ne türelmetlenkedj, ha esetleg a vártnál lassabban haladsz, a sikert nem a gyorsaság garantálja.

CSÜTÖRTÖK – március 14.

A Hold: nő
Jegy: Bika

Ma érdemes minden olyan feladatot beütemezned, amihez extra türelemre van szükség. Lehet szó, akár kapcsolatokról vagy olyan emberrel való kommunikációról, aki igazán próbára teszi önfegyelmedet. A szépítkezésben ma a tápláló, éltető pakolások napja van, találd ki, mire van legjobban szüksége a bőrödnek.

PÉNTEK – március 15.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 04:17-től Ikrek

Ma semmiképp ne feledkezz meg egy alapos szellőztetésről. Az ünnepnap több lehetőséget kínálhat arra, hogy kidugd az orrod a szabadba. Lehetőség szerint ezt ne egyedül tedd, keress társaságot, akár egy rövidebb sétáról, akár nagyobb lélegzetű kirándulásról van szó.

SZOMBAT – március 16.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek

A mai nap legyen a kultúráé, a társas élményeké. Ha ezen belül kitűztél magad elé valamilyen célt, most tökéletes alkalom kínálkozhat, hogy jelentős lépést tegyél előre. Bármiben, amiben fejleszteni szeretnéd magad, növekedhetsz, persze az energiát azért bele kell tenni. A különbség, hogy most ez többszörösen is megtérülhet.

Nő Holddal

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – március 17.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 10:41-től Rák

Mára érdemes időzítened a locsolást és persze saját magad “itatásáról” se feledkezz meg. Ha programot szervezel, mára érdemes időzíteni a szűkebb körű, családias, sőt egészen bensőséges találkozókat.

HÉTFŐ – március 18.

A Hold: nő
Jegy: Rák

A hét elején érzékenység jellemezhet, fokozott, akár túlzott mértékben is. Tartsd magad, ne vegyél a szívedre semmit! Nem is biztos, hogy konkrétan rád irányul valami, valószínű, hogy a másik sokkal jobban el van foglalva a maga bajával… Pont te lehetsz az, aki ennek ellenére kellemes légkört alakíthatsz ki.

KEDD – március 19.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 20:33-tól Oroszlán

Finom intuícióval kapcsolataid olyan rétegeit is tudod éltetni, melyek nem feltétlenül kerülnek előtérbe a mindennapi, felszínes érintkezésekben. Mégis fontosak lehetnek, mert ezek kapcsolnak össze igazán és tartósan a másik emberrel, érdemes tehát figyelmet szánni rájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top