nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Új kezdet a csillagjegyeknek – Heti angyalhoroszkóp 2024. március 12–18.

Az angyalok biztatnak, hogy tűzz ki célokat és valósítsd is meg elképzeléseidet.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most lehetőséged lehet rá, hogy új kezdetet, új lehetőséget üdvözölj. Ne zárj ki ebből senkit, főleg ne szeretteidet. Lehet, hogy az új események új érzéseket is ébresztenek benned, ne állj ellen!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ha nem futtatod le magadban újra meg újra a múltbéli dolgokat, beszélgetéseket, könnyebb lesz megszabadulni tőlük. Sajnos, a múlttól való megszabadulás erőfeszítést igényel, de kárpótol az új kezdet, amit cserébe megnyersz magadnak.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy izgalmas lehetőségek jöhetnek szembe veled a héten, légy figyelmes és szemfüles. Engedd be gondolataid közé az olyan új szemléletmódot, amitől eddig esetleg idegenkedtél. Ne félj kockázatot vállalni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy most olyan dolgokat valósíthatsz meg, melyek aktívan alakítják a jövődet. Ha nyitva tartod a szemed, új, értékes tapasztalatokkal gazdagodhatsz. Arra figyelj, hogy milyen hangnemben kommunikálsz másokkal, különösen a szeretteiddel.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes megismerned a hallgatóságodat, és türelmesen, megfontoltan reagálni a felvetésekre. Ez az elkövetkező dolgaidra is hatással lehet. Úgy érezheted, hogy kitárul előtted a világ, de oszd be jól a tartalékaidat, ne égess el mindent egyszerre.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy itt az ideje elengedni a múltat, ez vezet téged az új kezdet felé. Hallgass szíved és tested jelzéseire is, hogy mindenben meg tudd találni az arany középutat, azt a szűk ösvényt, melyen kiegyensúlyozottan haladhatsz és nem zsigereled ki magadat és erőidet.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy légy nyitott a héten eléd táruló lehetőségekre. Lehet, hogy ezek azt kívánják tőled, hogy a megszokottól kicsit eltérőn gondolkozz. Annyit vállalj, amennyit még átlátsz, amennyit kezelni tudsz, ha túltolod, az a jövőben kiégéshez vezethet.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass a szívedre, ez vezet a megújuláshoz. Ez azért ne vegye el az eszedet… Hidd el, van középút! Szárnyaló érzelmeiddel felröppenhetsz, de nagyon vigyázz, nehogy visszazuhanj.

Férfi karjaiban tart egy nőt egy üres szobában

Fotó: Getty Images

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy most aztán süvíthetsz előre, megújult és friss energiáddal új lendületet vehetsz bármiben, amibe belevágsz. Ne felejtsd el minden fázis után levonni a tapasztalatokat, ez segít a fejlődésben, függetlenül attól, hogy éppen milyen projektben merülsz el.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy hű maradhatsz ahhoz, amit a szíved mélyén érzel. Ha ezt egyértelműen ki is tudod fejezni, azzal megújíthatod, felfrissítheted viszonyaidat. Tudatosítsd, hogy meddig jutottál már el, igazán lehetsz erre büszke és innen tudsz új szintekre rugaszkodni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen új helyzetbe ugrasz is bele, maradj higgadt és nyugodtan reagálj a váratlan dolgokra. Eddigi tapasztalataid segíteni fognak ebben. Próbáld összehangolni gondolataidat, érzelmeidet és tetteidet – nem lesz könnyű, de ez visz az igazi megújuláshoz.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy hangolódj rá a többiek érzéseire, így szinte nyitott könyvként olvashatsz bennük. Nincs ezzel baj, ha nem élsz vissza ezzel a különleges képességgel. Ha jól használod, segíthet megújítani és felszabadítani kapcsolataidat.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek, akik nagyon támogatóak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top