nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek kimerítő lesz a hosszú hétvége

Csillagjegyek, akiknek kimerítő lesz a hosszú hétvége

A következő csillagjegyeknek levegőt venni nem lesz ideje, nemhogy pihenni ezen a hosszú hétvégén.

Nyilas

Ezen a hosszú hétvégén inkább egyedüllétre vágysz, de ezt most nem igazán teheted meg, hiszen húsvét lesz. Mindent megteszel, hogy teljesítsd a feladatokat, de ezen a hétvégén semmi sem lesz olyan csillogó és csodás, mint máskor, és jóval problémásabbnak is tűnhetnek a feladatok elsőre. Valahogy a húsvéti előkészületek most nem mennek gördülékenyen, a ház is úszik, ami miatt feszült vagy. Már most eleged van az egészből. Annyi időd nem lesz, hogy megigyál nyugodtan egy csésze kávét. Vasárnapra annyira tetőzik a sok szorongás, fáradtság és a düh, hogy akár családi dráma is lehet a vége.

Csillagjegyek és a húsvét

Fotó: Getty Images

Szűz

Kifejezetten nyugtalan, feszült, stresszes lehetsz a hosszú hétvégén. Nem lesz könnyű magadra találnod, pedig muszáj lesz valamilyen szinten lenyugtatni magad, hogy aztán tudj készülni a húsvéti ünnepekre. Mindig nagy az elvárás, és te mindig szeretnéd hozni a maximumot, de ez a perfekcionizmus nagyon kimerítő dolog. Az is biztos, hogy meg kell állnod majd egy pillanatra, és átgondolni, hogy mi az igazán fontos érték, cél. Próbáld kitalálni, miben és hogyan érdemes változtatnod. Mielőtt magas elvárásokat támasztanál, adj időt magadnak. Semmi értelme annak az ámokfutásnak, amit csinálsz. Kimerítő és a végén az ünnepeket sem tudod úgy megélni, mint ahogy szeretted volna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top