nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Holtponton átlendítő újhold várható – Heti holdhoroszkóp 2024. április 3-9.

Az újhold felé közelítve érdemes ráerősíteni terveinkre és begyújtani rakétáinkat.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 3.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 11:08-tól Vízöntő

Hallgass intuíciódra, ha konfliktusba keverednél. Lehet, hogy olyan megoldások is bevillannak, melyek ellentétesek az elvárt formákkal, ilyenkor el kell dönteni, hogy mersz-e belevágni, vajon tényleg ez a legjobb megoldás? Futtasd végig a lehetséges kimeneteleket gondolatban, ez segíthet a döntésben.

CSÜTÖRTÖK – április 4.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Adj teret ötleteidnek. Lehet, hogy ezzel kilógsz a sorból, de jól jöhetnek életed bármely olyan területén, ahol egy kis frissítésre, újításra lenne szükség. Nem kell most belevágnod, de a tervezésnek, ötletelésnek ne szabj gátat. Bár még nincs itt a hétvége, érdemes körülnézni az esti programot illetően: jöhet bármi, ami kultúra, zene, film, társas program, társasjáték.

PÉNTEK – április 5.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 13:14-től Halak

Ébredés után nyújtózkodj alaposan és végy néhány nagy levegőt. Reggel mindenképp szellőztesd ki a lakást alaposan. Ha az idő megengedi, az ágyneműt is érdemes kitenni. A locsolást viszont délutánra időzítsd. Javasolt ilyenkor gyógyteákat fogyasztani, különös tekintettel a tisztító, méregtelenítő hatásúakra.

SZOMBAT – április 6.

A Hold: fogy
Jegy: Halak

Mindenféle vizes munkákra tökéletes a mai nap, a fogyó Hold ereje pedig hatékonyabbá tesz mindenféle tisztítást. Nem kell az egész szombatot erre szánni, de ha az ember nekiveselkedik, akár egy óra alatt is rendkívül hatékonyan végezhet el mindenféle vízzel dolgozó takarítást.

VASÁRNAP – április 7.

A Hold: fogy
Jegy: Halak, 13:24-től Kos

A reggel még alkalmas a locsolásra, vizes munkákra. Ha palántákat nevelsz, ne hagyd, hogy kiszáradjon a földjük. Délután az aktivitásé a terep, vesd bele magad kedvenc mozgásformádba. Nem kell hosszú órákat rászánni, de most jó kis lendületet adhatsz az edzésednek.

HÉTFŐ – április 8.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Kos

A mai újhold tökéletes a kezdetre, kezdésre. Most minden energiádat, tetterődet bevetheted, hogy elindíts valami újat életed bármely területén – azért lehetőleg ne egyszerre rúgj fel minden régit. Az eddig pusztán elméletben tervezgetett dolognak most mindenképp érdemes adni valamilyen konkrét formát, még ha csak az első lépést tesszük is meg. A régi dolgokban tiszta lappal lehet ma indulni, ha sikerül elengedni a régi szokásokat, berögzüléseket. Ez könnyebb lesz, ha nem elméletben tesszük, hanem valami új, konkrét dologgal helyettesítjük a régit.

Amit most elkezdünk, az hosszú távon képes hatni, olyan ereje lehet, mint amikor egy rakétát gyújtunk be, ami aztán képes kitörni a gravitáció vonzásából és új világba repít. Persze a kellő hatás érdekében bele kell tennünk a kellő energiát, de érdemes befektetnünk, mert most átlendülhetünk a holtponton.

Hattyúból repülő hajtogatott papírból

Fotó: Getty Images

KEDD – április 9.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 13:23-tól Bika

A délelőtt még alkalmas arra, hogy folytassuk, továbbvigyük a tegnapi lendületet, újítsunk, frissítsünk, kitörjünk, új lendületet vegyünk. Délutántól viszont már azon érdemes dolgozni, hogy ez az indító lendület ne maradjon pusztán fellángolás, hanem találjuk meg a módját, hogy tartóssá tegyük. Mi az, amivel stabilizálhatnánk ezt az újonnan felfedezett, jobb állapotot, amit az újhold erejével sikerült elérnünk?

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és az optimizmus Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top