nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek kihívások előtt – Heti angyalhoroszkóp 2024. április 2-8.

Bármely irányból érkezhet kihívás, de ugyanott segítő erőre is lelhetünk.

Az angyalok szerint megvan benned az erő, csak alkalmaznod kell. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most még több nagyszabású, akár reformokért kiáltó terv csillanhat fel előtted, mint egyébként. A neheze azonban csak akkor jön, amikor valamelyiket szeretnéd megvalósítani. Készülj fel rá, hogy a konkrét formába öntés nem olyan gyors, mint az ötlet felvillanása…

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes figyelned rá, hogy mostanában mi hat különösen erősen érzelmeidre és mi foglalkoztat a mindennapokban. Ha valami új gondolatokra inspirált vagy feltüzelte lelkesedésedet, arra érdemes több energiát fordítani akkor is, ha változást hoz életedbe.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy hajthatatlan tudásvágyad új mezőkre kalauzolhat, és biztos akad ott számos virág, amit leszakíthatsz. De a sok szín elfedheti a veszélyt, hogy elaprózod magad és figyelmedet. Pedig energiáiddal is megfontoltabban kéne gazdálkodnod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy természetes, ha a nehéz helyzetekből inkább ábrándképekbe menekülnél. De ez sajnos, nem hoz megoldást. Inkább cselekedj, reagálj aktívan, mozdulj meg! Csak elindulni nehéz, utána már menni fog.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy kihívás lehet most együttműködni másokkal, különösen, ha az ő tempójukat lassúnak ítéled. Pedig igenis rendelkezel azzal a képességgel, hogy a másikra hangolódsz és közös ritmust vesztek fel.

Falon átmászó nőt segít egy férfi

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy el kéne engedned régi csalódásaidat. Tanultál belőlük, bölcsebb is lettél, ez az igazi értékük. A hozzájuk kapcsolódó érzések azonban kolonccá válhatnak és lelassíthatnak.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, kifolyik kezedből az időd, és képtelen vagy tartani a határidőket, szabj magadnak reálisan teljesíthető részidőt. Akár külső ösztönzést is kereshetsz, bármi hatékony lehet, ami inspirál és lelkesít.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy sokféle módon tudod irányítani az eseményeket, a lényeg az, hogy ne veszítsd el jóakaratodat. Lehet, hogy magadat félted, akár jogosan is, de bízz saját regenerálódó képességedben és erődben, mely úrrá lesz a nehezén.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy akár csalódás, akár veszteség ér, örökké ragyogó lényed és vidámságod segít, hogy túltedd magad a dolgon. Lehet, hogy nem megy azonnal, varázsütésre, de saját magaddal is légy türelmesebb…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy nem kell félned vagy megijedned a saját érzelmeidtől. Ismerkedj, barátkozz velük, még a sodrásuknak is átadhatod magad, ha úgy ítéled, hogy jó irányba visznek. Mindez felszabadultabbá tehet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán kifogyhatatlan vagy ötletekből, nemes eszmékből, fantasztikus ideákból. Ezek örök vezérlő csillagként ragyognak előtted, így sosem maradsz cél nélkül. Ha gödörbe kerülnél, onnan is segítenek kijutni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy most különösen kerülnöd kéne a túlzást, bármiről legyen is szó. Ráadásul mindkét irányba bele lehet esni ebbe a csapdába. A józan megfontolás és persze a mérték segíthet, amit nem könnyű, de nem is lehetetlen megtalálni.

Ez is érdekelhet Tojáskoszorú készítése Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top