nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jól kezelik a konfliktust

Csillagjegyek, akik jól kezelik a konfliktust

Különösen jó érzékkel kezelik a konfliktusokat.

Szűz

A Szűz logikus és gyakorlatias gondolkodású csillagjegy, ennek pedig a konfliktuskezelésben is nagy hasznát veszi. A jegy szülöttei soha nem mondanának le egy kapcsolatról csak azért, mert abban nehézségek, problémák lépnek fel, ehelyett mindent megtesznek azért, hogy megoldják ezeket. Legyen szó akár magánéleti, akár munkahelyi konfliktusokról, ahelyett, hogy megpróbálnák megváltoztatni a másik fél véleményét, inkább a közös ötletelés, megoldás irányába terelik az adott helyzetet.

Csillagjegyek és a konfliktuskezelés

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bak a konfliktuskezelésben is a higgadtság és a diplomatikusság mintaképe. Sohasem spontán vagy érzelmi alapon igyekszik rendezni a konfliktusait. Ehelyett inkább átmenetileg visszavonul, majd és rendszerint több, alaposan kidolgozott megoldási javaslattal is előáll annak érdekében, hogy a vitát minden fél számára kielégítően lehessen rendezni. Nemcsak a maga érdekét tartja szem előtt, hanem azt is, hogy mások tudják rendezni a nézeteltéréseiket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top