nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik jól kezelik a konfliktusokat

Csillagjegyek, akik jól kezelik a konfliktusokat

Mindig arra törekszenek, hogy megoldják a konfliktusokat!

Oroszlán

Az Oroszlánok teljes felelősséget vállalnak a cselekedeteikért, a viselkedésükért, az érzéseikért és a szavaikért, minden körülmények között, így konfliktushelyzetben is. Az Oroszlánok igyekeznek minél békésebben és elsősorban saját magukra koncentrálva kifejezni az álláspontjukat, úgy, hogy azt a másik fél ne érezze támadásnak.

Konfliktuskezelés és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz logikus és gyakorlatias gondolkodású csillagjegy, ennek pedig a konfliktuskezelésben is nagy hasznát veszi. A jegy szülöttei soha nem mondanának le egy kapcsolatról csak azért, mert abban nehézségek, problémák lépnek fel, ehelyett mindent megtesznek azért, hogy megoldják ezeket.

Bak

A Bak, ahogy mindenben, úgy a konfliktuskezelésben is a higgadtság és a diplomatikusság mintaképe. Sohasem spontán vagy érzelmi alapon igyekszik rendezni a konfliktusait. Ehelyett inkább átmenetileg visszavonul, majd és rendszerint több, alaposan kidolgozott megoldási javaslattal is előáll annak érdekében, hogy a vitát minden fél számára kielégítően lehessen rendezni.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top