nlc.hu
Horoszkóp

Konfliktus és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nem kerülgetik a konfliktusokat

Nem zavarja őket, ha ki kell állniuk a véleményük mellett. Ők azok a csillagjegyek, akiket nem zavarnak a konfliktusok.

Nyilas

Szereti felhívni az emberek figyelmét arra, hogyan érez, és ezt megosztani velük. Imádja megnevettetni a másikat, és sokszor a hangerejével fokozza a jó hangulat megteremtését. Ezt talán észre sem veszi, nála a hangerő inkább az őszinteségre való törekvés egyik kifejezője. Sosem rejti el véleményét, mindig kimondja, amit gondol. Ha ezt a másik fél nem fogadja el, tiszteletben tartja, de ha szükséges, nem kerüli el a konfliktushelyzetet sem.

Csillagjegyek és a konfliktus

Fotó: Getty Images

Vízöntő

Mindig, mindenhol az emberségességet hirdeti, és azért harcol – ha kell, akár a legnagyobb hangerőt bevetve ehhez –, hogy a tömegekhez is eljusson. Nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni, de pontosan ez a célja is, hogy ne kerülhessen ki senkinek a figyelme elől sem. Nagyon nagy az önérzete, mindenről van véleménye, ami miatt gyakran bajba kerül, de ez a Vízöntőt nem izgatja, akkor kiáll önmagáért, és a véleménye mellett.

Kos

Legyen szó egy új munkáról, projektről vagy ügyről, a Kos ezt teljes szívvel és hanggal fogja tenni. Magabiztos és lelkes, ami lehetővé teszi számára, hogy hangos és büszke legyen. Nem fél felállni és vállalni a véleményét akár egy zsarnokkal szemben sem, vagy felszólalni valami olyannal kapcsolatban, amiben hisz. Bátor akkor is, ha látja, nem kerülheti el a konfliktust.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top