nlc.hu
Horoszkóp
Nagyon nehézkes természetűek ezek a csillagjegyek

Nagyon nehézkes természetűek ezek a csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon nehézkesek.

Kos

A Kos folyamatosan versenyez mindenkivel, képtelen veszíteni. Ha ehhez az kell, feláldozza a legjobb barátját vagy bárkit, aki addig közel állt a lelkéhez. Csak a győzelemre képes koncentrálni, magának akar mindent, semmi más nem számít. Persze pontosan tudja, mit tesz, hiszen az önzőségével is tisztában van. Előfordul az is, hogy be nem ismerné, mennyire magának való, ilyenkor azzal védekezik, ő csupán elszánt és céltudatos. Nagyon önző, nagyon nehéz természetű csillagjegy, akit csak a legtürelmesebb barátok tudnak elviselni.

Csillagjegyek, akik nehéz természerűek

(Fotó: unsplash)

Szűz

A Szűz rémesen aprólékos és maximalista, amivel a környezetét az őrületbe tudja kergetni. Szerinte rajta kívül mindenki lusta és a felelősséget sem képes vállalni. Ő az egyetlen, aki magas minőségű munkát tesz le az asztalra, aki példát mutat mindenki másnak, aki ér valamit. Könnyedén bírál, bocsánatot viszont sosem kér. Nem alkuszik, nem tesz engedményeket, ha egyezségben reménykedsz, csalódni fogsz. Annyi jó azért van, hogy nem minden esetben önző és magának való, gyakran előbb tesz másokért, mint hogy a saját igényeire figyelne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top