nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik azt gondolják, mindent jól csinálnak, pedig nem

Csillagjegyek, akik azt gondolják, mindent jól csinálnak, pedig nem

Azt gondolják, mindent jól csinálnak, de az esetek többségében ez nem így van!

Ikrek

Ő mindig nagyon elfoglalt, szervez és rohan, intézi az ügyeit. Természetesen tökéletesen, más szóba sem jöhet. Ha véletlenül hiba csúszik a gépezetbe, azt nem reklámozza, de néha őt is eléri a depresszió. Persze ezt a külvilágnak véletlenül sem mutatná, mert a rosszkedv, a lehangoltság nem fér az imázsába. Meg van arról győződve, hogy ő mindent jól csinál, csak a világ esküdik össze ellene.

Csillagjegyek, akik azt hiszik, mindent tudnak

(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák rendkívül érzelmes. Ha valami zavarja, vagy valami nincs rendben vele, inkább magába zárkózik, és elvonul a külvilág elől. Aztán meg úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben volna, nem kér mások segítségéből, hiszen mindent jól csinál. Nagyon makacs és önfejű tud lenni, nem fogadja el a segítséget akkor sem, ha bajban van, mert nem ismeri el, hogy bajban van!

Szűz

A Szűz valójában saját maga legnagyobb ellensége. Meggyőződése ugyanis, hogy mindenkinél mindent jobban tud. A Rákhoz hasonlóan ő is mindig úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, pedig belül sokszor sikítani tudna. Segítséget véletlenül sem kérne, hiszen akkor róla is kiderülnek, hogy mégsem tökéletes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top