nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek nagyon furcsa szokásaik vannak

Csillagjegyek, akiknek nagyon furcsa szokásaik vannak

A következő csillagjegyeknek érdekes szokásaik vannak.

Kos

A szemétkérdés egyik központi témája, gyűlöli, ha például valaki az utcán szemetel. A szelektív szemétgyűjtés is a vesszőparipája, ami felelős magatartás, de ő képes összeveszni miatta a ház többi lakójával, végül ő maga válogatja át a műanyagos és a papíros kukát. Jobb, ha együttműködsz vele, ellenkező esetben nehéz pillanatok várhatnak rád.

Csillagjegyek és a rossz szokások

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Ha előtted van, hogy valaki mániákusan takarít, akkor csakis egy Szüzet képzelhetsz el. Otthonában a földről is enni lehet, de a táskájában, autójában és a munkahelyi íróasztalán is rend és tisztaság van. Ő ezt így szereti így érzi jól magát, és ha valaki tiszteletlenül belerondít a képbe, arra nagyon megharagszik.

Rák

Minden nagyon-nagyon illatok körülötte. Illóolajok párolognak, öblítőszerek illatoznak. Lakásillatosító, textilfrissítő, hűtőszagtalanító, minden megtalálható nála. Nem bírja a szagokat, és annak hangot is ad, ha valahova belépve valami büdöset érez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top