nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Fordítsd jóra a dolgokat! – Heti holdhoroszkóp 2024. május 22-28.

A csütörtöki telihold energiája segíteni fog, hogy tisztázzuk, jó irányba fordítsuk dolgainkat, kellő szenvedéllyel és energiával.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 22.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Túláradó és mély érzelmekre készülhetünk ma. Figyeljünk kicsit befelé, saját belső világunk felé, és azt az érzést tápláljuk, erősítsük magunkban, amit a jövőben is éltetni szeretnénk. A mai nap emellett a vizes tevékenységeké és a locsolásé, de lehet, hogy a mostani zivataros időszakban a kertben nincs is szükség plusz vízre, csak a szobanövényeinket kell alaposan megitatnunk.

CSÜTÖRTÖK – május 23.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Skorpió, 10:25-től Nyilas

A mai teliholdas napon ne sajnáljuk az energiáinkat, tegyük oda magunkat minden olyan kezdeményezés mellé, amit igazán fontosnak érzünk. Ha csinálunk valamit, tegyük tiszta szívvel és teljes erőbedobással. Persze ez nem azt jelenti, hogy ész nélkül rohanunk előre. Semmiképp se hagyjuk ki a tervezést, átgondolást, de amikor viszont eljön a cselekvés pillanata, már ne habozzunk, ne kételkedjünk.

Szenvedélyes érzelmek is erősebben éledhetnek most fel, figyeljük meg, hogy melyiket kell esetleg megzaboláznunk vagy jobb irányba csatornáznunk, hogy igazi érzelmi kiteljesedésben legyen részünk. Azonban az erős érzések egymásnak is feszülhetnek, így akár vitákra, nézeteltérésekre is számíthatunk, melynek hevességét fokozza a telihold feszültséget keltő hatása. De ne feledjük, hogy ha akarjuk, a józan eszünk az erősebb és békés utakra terelhetünk egy összeszólalkozást is.

Telihold ágon ülő cicával

Fotó: Pixabay

PÉNTEK – május 24.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas
A mai nap az aktivitásé, így érdemes levezeni az elmúlt napok feszültségét valamilyen aktivitással, sporttal, kedvenc mozgásformáddal. Még jobb, ha csapatjátékot sikerül szervezni, ahol nemcsak átmozgatjátok magatokat, hanem az egymásra hangolódást és az együttműködést is van alkalom gyakorolni.

SZOMBAT – május 25.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 17:37-től Bak

Délelőtt még a fergeteges megmozgató programoké a terep, a délután viszont már hoz magával egyfajta lelassulást, fegyelmezettséget. Persze ez még nem ok arra, hogy jókedvetek csökkenjen, de lehet, hogy érdemes egy fokkal csendesebb esti programot szervezni.

VASÁRNAP – május 26.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

A hétvégi pihenés és feltöltődés mellé ma praktikus lenne valamennyi időt a jövő hét tervezésére szánni. Ne feledd, hogy ha egyáltalán nem tervezünk, akkor gyakorlatilag a kudarcot vetítjük előre. Különös gonddal lehetne ma az anyagiakkal és a pénzügyekkel törődni, mivel sajnos, maguktól nem fognak alakulni ezek a dolgok.

HÉTFŐ – május 27.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 22:45-től Vízöntő

A munka világában csupa jó visszajelzésre számíthatsz, ha megfontoltan és tervezetten vágsz bele a hétbe. Józan belátással beosztva a napot elkerülhetjük vagy legalább minimalizálhatjuk az időhiány miatti belső feszültséget. Az igazán nem önzés, ha átgondoltan rendelkezel a saját idődről – legalábbis arról a részéről, mely hatalmadban áll.

KEDD – május 28.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma már levegősebbé válhat körülöttünk a légkör, a ridegebb, kimértebb hétkezdés után ma lélegezzünk is fel. Ne riadj vissza az elengedéstől, ha bármi feleslegeset találsz magad körül, bátran szabadulj meg tőle vagy gondold végig, hogy hol tudnád újrahasznosítani, esetleg ki számára bizonyulna még hasznosnak. Ma korszakalkotó ötleteink is támadhatnak, ne vessük el egyből, legalább egy átgondolást, megfontolást igazán megérdemelnek!

Ezt olvastad már?

Ezt hozza a májusi telihold

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top