nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek felvértezve – Heti angyalhoroszkóp 2024. május 21-27.

Bármely csillagjegyet választjuk is, mindegyiknek van jellegzetes ereje, ne félj ezt használni.

Az angyalok szerint   Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy az angyalok azt üzenik, hogy nyíltságod és szókimondásod akár a gordiuszi csomót is elvághatja egy nézeteltérés esetén, mert így nincs szükség különutakra, elhallgatásra. Arra persze vigyáznod kéne, hogy ne fogalmazz túl durván vagy nyersen.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a harmónia utáni affinitásod most segítségedre lehet. Ott is képes vagy meglátni a szépet, ahol más csak a rosszat venné észre, ezzel pedig jobb kedvre deríthetsz mindenkit.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most az az elképesztő képességed segíthet ki a bajból, hogy képes vagy egy egészen bonyolult rendszert is világosan átlátni. Racionálisan tudsz sorra venni mindent, így semmi nem marad ki számításaidból.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy szinte bárkivel képes lehetsz jó kapcsolatot kialakítani, első lépésként pusztán azzal, hogy emberien, megértően és barátságosan fordulsz felé. Ha barátaid széles skálán mozognak, válassz, hogy a héten melyikükkel fűzöd szorosabbra a viszonyt.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán ki tudsz tűnni a tömegből, szinte ragyogsz és képes vagy ragyogóvá varázsolni még a környezetedet is. Persze nem vezetne jóra, ha mindez a fejedbe szállna…

Angyal áll karddal a kezébenSzűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a tökéletesedés, a tökéletesség vágya állandóan ott lebeghet szemed előtt. Ez jó olyan szempontból, hogy kellő inspirációt ad, ugyanakkor ördögi körbe kergethet, melyben egyszerűen szétforgácsolhatod erőidet. Légy óvatos! 

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy kerek egész lehetsz, minden megvan benned, legfeljebb egy-egy képességed még csiszolásra szorul. Jó, ha erre időt és energiát szánsz, mert új tehetség bontakozhat ki belőled.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges érzékenységed a legnehezebb helyzetben is megsúgja majd, hogy mit kéne tenned. Az érzelmek mellett őrizd meg tiszta gondolataidat is, mert erre a kettőre körülmények között számíthatsz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy kellően magasröptű célt tűzz ki magad elé, mert így minden napodnak könnyebb lesz megtalálni az értékét. Az emberek iránti szereteted most abban is megnyilvánulhat, hogy türelmesen végighallgatod őket.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy biztosan őrzöd tapasztalataidat és egyre bővíted tudásodat. Ez hasznos gyűjtemény, különösen, ha minden nehéz helyzettel egyre tovább érleled magadban. Nem szégyen egy már jól bevált módszerhez visszanyúlni.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy elgondolkodtató, szórakoztató, sőt akár vicces formába is önteni az igazságot, ezzel pedig igazán megkönnyítheted családtagjaid vagy barátaid dolgát.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy odaadásod egészen meglepő méreteket ölthet, képes vagy ezzel lenyűgözni másokat. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy bármit el kéne nézned, meg kéne engedned, határozz meg egy egészséges határt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top