nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek nem erőssége a várakozás

Csillagjegyek, akiknek nem erőssége a várakozás

Egyszerűen nincs türelmük várni!

Mérleg

A Mérleg sokszor kerül a döntőbíró, a békítő szerepébe, ezért nehéz róla elképzelni, hogy híján van a türelemnek. Amikor az életében beindul egy folyamat, minél gördülékenyebben és gyorsabban szeretne a dolgok végére érni, és másodpercig sem húzná az időt. Nagyon nem szeret olyankor várni, amikor minden jó halad. Szereti, ha gördülékenyen mennek a dolgok, a várakozás nem fér bele!

Csillagjegyek, akiknek nem erőssége a várakozás

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas általában mindenhol és mindenkihez képes alkalmazkodik, kivéve, ha másnak a lassabb tempójához kell igazodnia. Egyszerűen nem bírja, amikor az események az életében valamiért lelassulnak. Akadályozva érzi magát, ha nem az elképzelése szerint halad az élete. Márpedig ő az akadályokat, a szabályokat mindennél jobban gyűlöli.

Kos

Ha a Kos akar valamit, ő azonnal akarja, és kész. Nincs más opció. Ezért, ha nem teljesül a vágya, hihetetlen düh lehet úrrá rajta. Mivel uralkodó bolygója a Mars, harcias, szenvedélyes, nagyon lelkes és ambiciózus, rendkívül tüzes típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top