nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik szinte sosem mondják: szeretlek

Csillagjegyek, akik szinte sosem mondják: szeretlek

Ezek a csillagjegyek sosem, vagy nagyon ritkán mondják ki, hogy szeretlek!

Vízöntő

A Vízöntőről közismert, hogy mennyire önálló és független lélek. Mégis ő az egyik legelkötelezettebb és legodaadóbb csillagjegy is, amit már jóval kevesebben tudnak róla. A szerelemben nála talán senki sem halad lassabban, mert úgy akar elköteleződni, hogy közben a függetlenségét is megőrzi. Ez a hozzáállás pedig sokak szemében igencsak ellentmondásosnak tűnhet. Ha fejben is eljut oda, hogy fontos neki a másik, onnantól nagyon komolyan veszi a párját. Hogy mikor mondja ki azt, hogy szeretlek, azt nem lehet tudni, de az esetek többségében ezt nem hangoztatja.

Csillagjegyek és a szerelem

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Munkájában és a szerelemben is hihetetlenül megbízható és elkötelezett. Mindig előre tekint, a céljai megvalósítása motiválja őt. Amit elhatároz, azt egészen biztosan meg is valósítja. Ahogyan a munkájában, a szerelemben is mindenkor a minőségre, az értékre törekszik. Annak ellenére, hogy hűvösnek, visszafogottnak tűnik, óriási szíve van. De az is igaz, hogy ő a biztosra megy. Csak óvatosan adagolja magát, és lépésről lépésre halad a párkapcsolatban. Kimért, megfontolt és udvarias, de ő is ugyanúgy vágyik a szerelemre, mint mindenki más. Még ha nem mondja is ki a párjának, hogy szeretlek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top