Horoszkóp

Így mondd el a párodnak a horoszkóp szerint, hogy szereted

Néhány csillagjegy nagyon könnyen kifejezi a szerelmét, a szeretetét. Másoknak ugyanez problémásabb lehet. Viszont mindenki vágyik a szeretetre, és mindenki szeretné, hogy párja elmondja neki: szeretlek. A horoszkóp szerint így add a tudtára...

Forró kávét visz reggel az ágyadba, neked számol be elsőként a testvére táncelőadásáról… Párod számtalan módon kifejezheti érzelmeit számodra, anélkül, hogy elhangozna a bűvös szó: szeretlek. Manapság csak a képzelet szab határt, hiszen hihetetlen széles az ötletek tárháza, hogy kifejezd a szerelmedet. S persze szívhez szóló üzenetben is megírhatod neki, mellyel többet is mondhatsz a sima szeretleknél. Milyen üzenettel érdemes meglepni a párodat? A horoszkópból kiderül.

Kos: Dobd fel!

„Az önbizalmad és az optimizmusod mindennap mosolyt csal az arcomra. Köszönöm, hogy hiszel bennem és segítesz, hogy higgyek magamban.” A Kos tele van energiával, soha „nem merül le az eleme”. Mindig mindennek meglátja a pozitív oldalát, s ezt az életörömöt a párjával is meg szeretné osztani.

Bika: Köszönd meg, hogy ott van számodra!

„Köszönöm, hogy mindig ott vagy nekem. Melletted nyugodtnak érzem magam, s jólesik, hogy gondoskodsz rólam. A megbízhatóságod nagyon sokat jelent számomra.” A Bika nem az a fajta, aki lecsap a last minute akciókra, vagy beleveti magát az éjszakai életbe, ám abban biztos lehetsz, hogy mindig ott lesz melletted, s kitartóan szeret.

Ikrek: Nevettesd meg!

„Sajnálom, hogy nem tudtam veled ebédelni, de alig várom, hogy később találkozzunk. Nagyra becsülöm, hogy minden helyzetből képes vagy a legjobbat kihozni. Mindig megnevettetsz, amikor padlóra kerülök.” Őszintén szólva, az Ikrek imád olyan üzenetet kapni, amelyben mulatságos mémet vagy videót nézhet. Ha dicséred a humorát, teljesen ellágyul.

Rák: Legyél gyengéd!

„Nem tudom szavakba önteni, hogy figyelmességed mit jelent nekem. Védőszárnyak alatt érzem magam, s egyúttal szerelmedről is biztosítasz. Törődsz másokkal, ami nagyon inspirál engem.” A gyengéd Rák arra vágyik, hogy szeressék, miközben ő is elhalmozza szeretetével a párját. Semmi nem teszi boldogabbá, mint az, hogy elmondod neki az érzéseidet. S őt bármilyen üzenetnek nagyon örül, különösen elbűvöli, ha megdicséred, milyen gondoskodó típus.

Így tudasd a szerelmeddel, hogy mennyire fontos neked (fotó: Getty)

Így tudasd a szerelmeddel, hogy mennyire fontos neked (fotó: Getty)

Oroszlán: Dicsérd meg!

„A pólódat viselem, érzem az illatodat, s a tegnap estére gondolok. Elbűvöl erőteljes személyiséged, miközben azt érezteted velem, milyen gyönyörű vagyok. Mindent megadnék, hogy még egy órát veled tölthessek. Úgy tűnik, az este is izgalmasnak ígérkezik veled.” Az Oroszlán imádja a dicséreteket. Szexi és szenvedélyes, s neki mindennél fontosabb az elismerés, az őszinte szeretet és rajongás. Ilyenkor a fellegekben érzi magát.

Szűz: Emlékezz arra, amit mondtak!

„Sok szerencsét a mai projektedhez! Nem mintha szükséged lenne rá… Alig várom, hogy halljam a fejleményeket. Ma este 8-kor megfelel? Lefoglalom a helyünket a kedvenc éttermedben.” A Szűz minden jelentős eseményt számon tart. Ha olyan témát hozol fel, amit korábban említett, úgy érzi megkapta részedről a figyelmet, a tiszteletet. Ha pedig ötletekkel lépsz elő a szabadidő eltöltésével kapcsolatban, teljesen el lesz ragadtatva.

Mérleg: Egy kis kedvesség…

„Azt a bögrét nézem, amit legutóbb kaptam tőled, s arra gondolok, milyen csodálatos vagy. Gondolkodj rajta, hova menjünk este, biztosan tudom, hogy remekül érezzük majd magunkat.” A szerelem és a szépség csillagjegye a Mérleg, ezért neki nagyon jólesik neki, amikor tudja: akkor is rágondolsz, ha éppen nem vagytok együtt. S közben azon ábrándozik, mit is csináltok a következő randin…

Skorpió: Adj teret neki!

„Tudom, időbe teli, amíg érzelmileg megnyílsz, s szeretném, ha tudnád, nem akarok siettetni semmit sem. Szeretlek, szeretem, hogy nap mint nap, mindig valami újat tanulok rólad.” A Skorpió zárkózott típus, nem könnyen enged magához közel bárkit, s több időre lehet szüksége, hogy tisztába jöjjön az érzéseivel. Jólesik neki, ha tudja: megadod neki a kellő időt ehhez.

Mindenki vágyik a szeretet, a szerelem érzésére (fotó: Getty)

Mindenki vágyik a szeretet, a szerelem érzésére (fotó: Getty)

Nyilas: Lepd meg őt!

„Tartsd magadnál a telefonodat, meglepetésben lesz ugyanis részed. Ám nem mondom meg, hogy mikor. Ne mulaszd el!” Akár pizzát rendelsz neki, akár meglátogatod a munkahelyén, a Nyilas odavan a meglepetésekért. Nem híve a magasztos szerelmi jeleneteknek, s az előretervezésnek, ám imádja a kalandot, a spontán ötleteket, ami természetesen a párkapcsolatára is igaz.

Bak: Ismerd el, milyen keményen dolgozik!

„Szeretném hallani a véleményedet egy projektemmel kapcsolatban. Mindig remek javaslatokkal látsz el, s hihetetlenül inspirál a tudásod és felelősségvállalásod.” A Bak aligha a dicsőségért dolgozik ilyen keményen. Mégis nagyon jólesik neki, ha kimutatod, milyen büszke vagy rá, s tanácsokért fordulsz hozzá munkáddal kapcsolatban. Örül, hogy segíthet, még ha nem mondja is ki.

Vízöntő: Kérj tőle segítséget!

„Köszönöm, hogy mindig kitágítod előttem a horizontot, s új dolgokra tanítasz. Imádom az intelligenciádat és azt, ahogyan szemléled a világot.” A Vízöntő a saját ütemében cselekszik. Nem azért tesz bármit is, hogy kivívja a többiek csodálatát, ám szereti hallani, amikor elismerik és megbecsülik a kreativitását, az ötleteit. Arra vágyik, hogy komolyan vegyék, s szereti, ha segítséget nyújthat.

Halak: Legyen közös szerelmi dalotok!

„Ha ezt a dalt hallom, nem tudok mit tenni, elsírom magam. Rám tör az érzés, mennyire is szeretlek. Készítek egy listát azokról a dalokról, amelyek rád emlékeztetnek.” Az ábrándozó Halak tele van kreativitással, ötletekkel és nagyon ösztönös típus. Olyan partnerre vágyik, aki inspirálja, új dalokat, új filmeket ismertet meg vele…

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top