nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem hisznek az asztrológiában

Csillagjegyek, akik nem hisznek az asztrológiában

Nem, nem akarja elolvasni a napi horoszkópját és nem érdekli, hogy a csillagok szerint összeilletek-e. Csoda, hogy egyáltalán ismerik a csillagjegyüket!

Vannak, akik kifejezetten komolyan veszik az asztrológiát, míg mások inkább jó poénnak tartják, de azért el-elolvassák a horoszkópjukat. Vannak azonban olyan emberek, akiket a világból ki lehet kergetni a zodiákusokkat, holdjeggyel meg aszcendenssel. Az alábbi csillagjegyekről van szó.

Szűz

Bár a Szűz jegy remekül alkalmazkodik, mégis jobban szereti, ha két lábbal állhat a földön. Éppen ezért, ha teheti, messziről kerüli a misztikus, mágikus témákat, mint az asztrológia. Ugyanakkor simán előfordulhat, hogy pont a legjobb barátai között fogsz találni olyasvalakit, aki nagyon mélyen elmerült a kristályok, tarot kártyák világában. A Szűz azonban nem ezzel szereti tölteni a szabadidejét, hanem inkább takarít, előre főz és to-do listát ír. Nincs neki ideje azon merengeni, mi történik, ha retrográdba kerül a Mars! 

Szkeptikus nő

Fotó: Tim Robberts/Getty Images

Bak

Az olyan absztrakt dolgok, mint az asztrológia egyszerűen nem foglalkoztatják a Bakot. Az ő idejét lefoglalja az, hogy olyan karriert építsen ki, amivel a társadalom hasznos tagja lehet. Lehet, hogy a pénzügy területén helyezkedik el, mérnök vagy vállalati vezető lesz belőle. De az biztos, hogy amikor a munkahelyeteken együtt ebédeltek, hamarabb fogsz tudni az extra sűrű naptárjáról, a közelgő Teams-meetingekről, mint hogy mi a Vénusz jegye.

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki a megvilágosodásait elsősorban a tudományoktól várja. Magasról tesz rá, hogy a Bumble-ön egy Ikrekkel matchelt össze, mert egész egyezerűen nem mozgatja meg a téma. Egyébként ironikus, de ez pont a csillagjegyéből fakad: mivel az Oroszlán a vele ellentétes zodiákus, ezért nem meglepő, hogy a Vízöntő inkább távolságtartó, így nem érdeklik az olyan érzelmes, intuitív dolgok, mint az asztrológia.

via

Ezt olvastad már?

Számold ki a holdjegyedet!

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top