nlc.hu
Horoszkóp

Ezt jelenti az aszcendens

Ezt jelenti az aszcendens

Az élethez való hozzáállásodat, a gondolkodásmódot, a testi jegyeket mutatja meg.

Az aszcendens a csillagjegyekhez hasonlóan nagyon sok érdekes tulajdonságodat rejti.

Kos aszcendens

Amennyiben Kos az aszcendensed, számodra nem létezik félmegoldás, csak a győzelemben hiszel. Kulcsszavaid minden bizonnyal a tetterő, cselekvés, aktivitás, kezdeményezés, céltudatosság, kalandok, izgalmak, egyértelmű hozzáállás, verseny, harc, testi erő és vitalitás.

Bika aszcendens

Ha Bika az aszcendensed, történhet veled bármi az életben, újra és újra talpra állsz, és élvezed az élet örömeit. Te vagy, aki a legszívesebben  nagykanállal habzsolja az életet. Kulcsszavaid nem véletlenül a szexuális energia, az érzékiség, a tudatosság, az alapelvek, a szabályok, a rendszeresség.

Csillagjegyek és az aszcendens

Fotó: Getty Images/bymuratdeniz

Ikrek aszcendens

Amennyiben Ikrek az aszcendensed, szerinted a gondolkodás, az önkifejezés nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megérthesd, miért is élsz ebben a világban. Remek kommunikációs képességednek köszönhetően könnyedén fejezed ki a véleményedet, könnyen kötsz kapcsolatokat, szereted a változást, szívesen és sokat tanulsz.

Rák aszcendens

Ha Rák az aszcendensed, különleges a képzelőerőd, amit a tanulással szerezhető tudásnál is fontosabbnak gondolsz. Kulcsszavaid nem véletlenül a fantázia, a képzelet világa, inspirációk, megérzések, otthon és család, gondoskodás, boldogság, szerelem, párkapcsolat, együttlét.

Oroszlán aszcendens 

Amennyiben Oroszlán az aszcendensed, úgy véled, az élet egy színpad, ahol megmutathatod a képességeidet, kihozhatod önmagadból a legjobbat és a lehető legtöbbet. Kulcsszavaid a bátorság, a szándék, az akarat, az elhatározás, a büszkeség, a hosszú távú tervek és célok, a béke, a nyugalom, a szeretet, a nagylelkűség.

Szűz aszcendens 

Ha Szűz az aszcendensed, szerinted a szépségnél az emberiesség sokkal fontosabb érték. Gyakran kételkedsz, csak azt hiszed el, amit megtapasztalsz. Kulcsszavaid az elemző, vizsgáló látásmód, az igazság felfedezése, az értelem, a tudás, a hitelesség, a tökéletesség, a mestermunka. 

Mérleg aszcendens 

Ha Mérleg az aszcendensed, a szeretet, a harmónia, a béke, a párkapcsolat számodra a legfontosabb értékeket jelentik. Kulcsszavaid nem véletlenül az udvariasság, a szívélyesség, gyengédség, a szépség, a külső megjelenés, a stílus, a figyelem, a romantika, az érzelmek, a diplomácia, a meggondoltság.

Skorpió aszcendens

Amennyiben Skorpió az aszcendensed, szenvedélyes, mozgékony típus lehetsz, aki minden energiáját beleteszi abba, amit igazán fontosnak vél, és nagyon szeret. A természetet óvod, szívesen töltöd az időt a szabadban. Kulcsszavaid a kihívások, célok, a magánélet nyugalma, az akadályok legyőzése, az átalakulás.

Nyilas aszcendens

Ha Nyilas az aszcendensed, kétségtelenül erősen hiszel az igazságban, a bölcsességben és abban is, hogy mindenki fontos küldetéssel érkezik a földre. Szerinted a legmélyebb igazságot a saját lelkiismereted jelenti. Kulcsszavaid kétségtelenül az erény és az erkölcs, az értelem, a filozófiai gondolkodás, a spirituális életmód.

Bak aszcendens

Amennyiben Bak az aszcendensed, te akkor érzed magad a legjobban, akkor vagy a leginkább elégedett, amikor mindened megvan. Ilyesmi viszont csak nagyon ritkán fordul elő veled, mert újabb és újabb célok megvalósítása lebeg a szemed előtt. Kulcsszavaid a megbízhatóság, az állhatatosság, a kitartás, a szigorú rend, a tudás.

Vízöntő aszcendens

Ha Vízöntő az aszcendensed, a szabadság, a határtalanság mindennél fontosabb lehet számodra. Lázadó alkat lehetsz, aki sosem nyugszik bele az előírásokba, a szabályokat meglehetősen nehezen viseled. Nagyon erős benned ugyanakkor az emberiesség, a szeretet, az önfeláldozás, az önzetlenség, a segítségnyújtás képessége.

Halak aszcendens

Amennyiben Halak az aszcendensed, elmondható rólad, nagyon mélyen érző a lelked. Spirituális alkat vagy, a lelki egyensúlyod mindennél hangsúlyosabb. Nem viseled az erőszakosságot, a durvaságot, nyugalomra, békére, csendre vágysz. Biztos vagy benne, különleges küldetéssel érkeztél a földre, melyet mindenképpen szeretnél megvalósítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top