nlc.hu
Horoszkóp

A Mérleg aszcendens

Kedves, kifinomult, de határozatlan – Ilyennek látnak mások, ha Mérleg az aszcendensed

Mérleg aszcendensűként a folyamatos egyensúlyra és a konfliktusok kerülésére törekszel, azonban ahhoz, hogy fejlődni tudj, nem kerülheted el a konfrontációkat sem.

Az állatövi jegyek mindennap, átlagosan kétóránként váltják egymást a keleti horizonton: az aszcendens vagy felkelő jegy az a jegy, mely a születésed pillanatában volt épp emelkedőben. Leginkább azt határozza meg, milyen arcot mutatsz a külvilág felé, milyennek látnak téged mások. 

Mi az aszcendensed?

Ahhoz, hogy megtudd, mi az aszcendensed, a születésed éve, hónapja, napja és helye mellett annak pontos óráját és percét is ismerned kell. Ha ezek megvannak, kattints például erre az ingyenes kalkulátorra, mely az adatok alapján pillanatok alatt kiszámítja, mi az aszcendensed.

Tisztesség, igazságosság, egyenlőség

  • Ha Mérleg aszcendenssel rendelkezel, az életben a vezérelveid a tisztesség, az igazságosság és az egyenlőség. Ezek határozzák meg minden cselekedetedet. Képes vagy rá, hogy józanul mérlegeld a döntéseid lehetséges következményeit és így a legoptimálisabb, legigazságosabb döntéseket hozd meg. Előnyben vagy minden olyan helyzetben, ahol türelemre, kiegyensúlyozottságra, bölcs meglátásokra van szükség.
  • Abban is kiváló vagy, hogy segíts másoknak átlátni egy-egy szituációt, problémát. Tudod, hogyan lépj kapcsolatba másokkal, és pontosan tisztában vagy azzal, hogy az együttműködés gyakran elengedhetetlen a sikerhez. A közös munka a te képességeidet is erősíti, általa hozod ki saját magadból is a legtöbbet. A tanácsadáshoz, tárgyaláshoz, közvetítéshez született érzéked van. Minden esetben az egészséges kompromisszumok és a közös nézőpont megtalálására összpontosítasz.
A Mérleg csillagjegy jelképe

Illusztráció: Getty Images

  • A harmónia és a kiegyensúlyozottság nagyon fontos a számodra. Kedvesnek és kifinomultnak látnak az emberek. Szereted a rendezett és esztétikus környezetet, káoszban egész egyszerűen nem boldogulsz. Pazar stílusérzékkel rendelkezel, imádsz divatosan öltözködni és a lakberendezéshez is ösztönösen értesz.
  • Talán a legnagyobb kihívást az életben a határozatlanságod jelenti a számodra. Hajlamos vagy meggondolni magad, ugyanakkor mélységesen frusztrál is, amikor ezt teszed. Mivel rettegsz a konfliktusoktól, ennek elkerülése érdekében olykor inkább változtatsz az álláspontodon és másoknak igyekszel megfelelni, mivel mindennél jobban szeretnéd, hogy szeressenek és népszerű légy. Fontos, hogy őszintén ismerd be magadnak, mik a valódi céljaid, vágyaid és indítékaid, és ezeknek megfelelően cselekedj, ahelyett, hogy a külvilág jóváhagyására vársz minden egyes lépésed megtétele előtt. Bármennyire nem szeretnéd, meg kell tapasztalnod a konfrontációt is, ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy fejlődni és érvényesülni tudj.
  • Mérleg aszcendensűként azokhoz vonzódsz, akiket magabiztosnak, merésznek és közvetlennek tartasz. A legjobban azokkal jössz ki, akik stabilan megállnak a saját lábukon, és kellő kezdeményezőkészséggel is rendelkeznek. Az ilyen típusú emberek tökéletes partnereid lehetnek az élet minden területén, legyen szó akár munkáról, barátságról vagy párkapcsolatról. 

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top