nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek sok az ellenségük

Csillagjegyek, akiknek sok az ellenségük

Többnyire a viselkedésük miatt szereznek ellenségeket.

Kos

Ha Kos vagy, mindig a saját fejed után mész, és ráadásul hatalmas erővel teszed ezt, így könnyen elsodorhatsz másokat. Ehhez pedig még hozzájön a kíméletlen őszinteséged és a nyers modorod. Mindezt te talán észre sem veszed, mert abszolút nincs benned rossz szándék, de könnyen megbántasz másokat. Ezzel pedig nem kevés ellenséget szerzel magadnak, mert az emberek szemében nagyon antipatikus vagy.

Csillagjegyek, akiknek sok az ellenségük

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

Skorpióként hatalmas magasságokat és mélységeket élsz meg, amikor az utóbbi történik, akkor hajlamos vagy ezért másokat hibáztatni, mindent magadra veszel és bosszút esküszöl. Mivel te vagy az egyik legerősebb csillagjegy, ez a bosszú bizony gyakran kegyetlen. És ezek után még csodálkozol, hogy sok az ellenséged?

Halak

Nagyon antipatikusan tudsz viselkedni bizonyos helyzetekben. Ezzel pedig nem szerzel sok barátot, sőt, egyre több ellenséget. Meg kell értened, hogy nem szabad mindenkivel nyersnek lenned. Azzal, hogy belegyalogolsz az emberek lelki világába, a te életed nem lesz boldogabb! Ne csodálkozz, hogy évről-évre egyre több ellenséget szerzel magadnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top