nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon szórakoztatóak

Ezek a csillagjegyek nagyon szórakoztatóak

Ezek a csillagjegyek vidámak, szórakoztatóak, optimisták. Egy élmény a társaságukban lenni.

Mérleg

A Mérleg imádja a partikat, ahol mindenki vidáman és önfeledten szórakozik. Persze a legjobban a barátai között érzi magát, mert időnként hajlamos elveszíteni az önkontrollt. Nem véletlen, hogy nagyon sokan kedvelik a Mérleget, mert ő mindig nyitott a vidámságra, a jókedvre, a felhőtlen szórakozásra. Amikor igazán elengedi magát, szellemes megjegyzéseire mindenki dől a nevetéstől. Humora intelligens és nagyon kifinomult.

Csillagjegyek, akik nagyon vidáman

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas ellenállhatatlan, nagyon pozitív beállítottságú. Okos, intelligens, a baráti társaságok motorja. Hihetetlenül szórakoztató, és mindig nyitott egy jó kis bulira. Rá tényleg nem lehet mondani, hogy minden jó elrontója lenne. Sőt, ő az, aki a legvakmerőbb ötleteket is megvalósítja. Szórakoztató történetein a többiek mindig könnyesre nevetik magukat. Mellette sosem lehet unatkozni, optimizmusa magával ragadó. Vidámsága egytől egyig mindenkire nagyon pozitívan hat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top