nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik imádnak vendégeket fogadni

Csillagjegyek, akik imádnak vendégeket fogadni

Ők azok, akiknél öröm vendégségben lenni.

Bika

A Bika mindenkinél jobban ragaszkodik a családjához, az otthona nagyon ízléses, ugyanakkor praktikus is. Ha meghív magához, soha nem kérdezd meg, mi mennyibe került. Ő is nagyszerű vendéglátó, az ízlése páratlan, kifejezetten szerencsésnek érezheted magadat, ha meghív az otthonába. Imád vendégeket fogadni, és valóban igazi feltöltődés nála lenni.

Csillagjegyek, akik imádnak vendégeket fogadni

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió kifejezetten otthonos légkört varázsol, nem véletlen, hogy barátai nagyon szívesen töltik nála az időt. Nem a hagyományos vendéglátás híve, ő biztosan valami különlegeset, valami egyedit talál ki. Mindenkor nagyon szorgalmasan készül a közös ebédekre és vacsorákra. Ő a vendéglátásával igazi élményt ad.

Halak

A Skorpiótól eltérően a Halak nagyon is a hagyományos értékek kedvelője. Annak ellenére, hogy nem különösebben aktív, sőt kifejezetten kényelmes típus, a születésnapokat, az ünnepeket nagyon szereti, és nagyon szívesen ünnepli. Ilyenkor pedig hatalmas bulit rendez, mindenkit meghív, aki fontos a lelkének.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top