nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek a magánélet tabu

Csillagjegyek, akiknek a magánélet szent

A következő csillagjegyek féltve óvják a magánéletük.

Skorpió

A Skorpióval bármikor bármiről lehet beszélgetni, de a magánélete az tabu. Nagyon meglepő lenne, ha saját elhatározásból mesélne a szerelméről a barátainak, a családjának is. Ha kifejezetten rákérdeznek nála, talán elmond néhány említésre méltó apróságot, de nem mélyrehatóan. A magánéletét féltve őrzi.

Csillagjegyek, akiknek a magánélet szent

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérleg nyugodt csillagjegy, és bár az érzelmek őt sem kerülik el, szeretné a boldogságot saját magának megtartani, éppen ezért nem is köti a többiek orrára, nehogy bármi is beárnyékolja a bimbózó párkapcsolatot. De nemcsak a szerelmi dolgaival, a magánéletével, családjáról, munkájáról sem oszt meg semmit.

Vízöntő

A Vízöntő az a típus, aki nem szívesen osztja meg másokkal a gondolatait, még ha alapvető információkról van is szó. Nincs ínyére, amikor bárki bele akar kukkantani a privát szférájába, éppen ezért, ha új párkapcsolat van a láthatáron, annak részleteit biztosan megtartja magának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top