nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Erősödés a növő Hold erejével – Heti holdhoroszkóp 2024. június 12-18.

A héten érdemes minden olyan dologba plusz energiát fektetni, amiben erősödni szeretnénk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

 

SZERDA – június 12.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 8:40-től Szűz

Ma vessük bele magunkat minden olyan feladatba, amihez pontosság, precizitás és gondos figyelem szükséges. Most egyetlen apró részlet sem kerülheti el a figyelmünket. Különösen azokra a dolgainkra, életterületeinkre koncentráljunk, melyeket erősíteni szeretnénk.

CSÜTÖRTÖK – június 13.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Ma tápláljuk külsőnket-belsőnket egyaránt, minden jól jöhet, amit szeretnénk beépíteni. Egy tápláló arcpakolás csodát tehet a bőröddel. Belsőleg se feledkezzünk meg az erősítésről, együnk vitaminbombákat, sok rostot, ha pedig úgy gondoljuk, hogy még így sem teljes a skála, akár vitaminokat is bevethetünk.

PÉNTEK – június 14.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 21:13-tól Mérleg

Óvatosan bánjunk a hízlaló falatokkal, mert ahogy a jó hatású dolgok most könnyebben felszívódnak szervezetünkben, úgy a felesleges kalóriák is hamarabb ránk rakódhatnak, mint szeretnénk. Ma hajlamosabbak lehetünk az aggódásra, akár kis dolgokon is felbosszanthatjuk magunkat. Próbáljuk megőrizni derűnket és inkább meglátni a helyzet humoros oldalát.

SZOMBAT – június 15.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Valamilyen formában legyen helye a napunkban a kultúrának, zenének és táncnak vagy legalább az egyiknek ezek közül. Bármelyiket is válasszuk, garantáltan feltölti majd lelkünket, erősíti érzelmi világunkat és táplálja lelkierőnket.

Nő rajzolt izmos karokkal

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – június 16.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Mára érdemes olyan programot beiktatni, ami kivisz minket a jó levegőre. Lehet kirándulás, de akár egy kis séta is, ha van kutyánk, ma nagyobb kört tegyünk vele a szokásosnál. Közben pedig lélegezzünk, hogy mind a fejünk, mind a tüdőnk alaposan átszellőzzön – így egészen más lesz indítani a következő hetet.

HÉTFŐ – június 17.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 09:37-től Skorpió

Óvatosan vágjunk bele a napba, mert a délelőtt folyamán nő annak esélye, hogy a kívánatosnál erőteljesebb érzésekkel, sőt, akár harciasan reagálunk egy váratlan vagy lelket borzoló helyzetre. Mély lélegzet, számolás tízig, valami szépre gondolás – kinek mi válik be, csak jusson eszünkbe, mielőtt felrobbanunk…

KEDD – június 18.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Ma ne feledkezzünk meg növényeink locsolásáról. Válasszuk ki a fajtájuknak megfelelő tápoldatot, például a muskátliknak muskátlitápot, mert ha most adagoljuk, nagyobb hatékonysággal épülhetnek be a hatóanyagok és még tovább gyönyörködhetünk a virágözönben.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top