nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek megrekedve – Heti angyalhoroszkóp 2024. június 11-17.

Ellentétek és hatalmi villongások támadhatnak, vagy más akadályok gördülhetnek eléd, őrizd meg nyugalmadat!

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan intenzív kozmikus energiák áradhatnak feléd, melyek felpörgethetnek, de túlzásokra is sarkallhatnak. Akár ez is okozhat gócpontot vagy olyan kavarodást, ami pont előrehaladásodban gátolhat. Az angyali üzenet szerint gyakorolj türelmet.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy sokáig bírsz bármit, de egyszer csak betelhet a pohár és akkor aztán elönthet a harag. Lehet, hogy ilyen állapotban kibékíthetetlennek látod az ellentétet, de bízz benne, hogy létezik megoldás, legfeljebb nem azonnal.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ha jó passzban vagy, akkor minden szavad lelkesítő és meggyőző. De ez visszájára is fordulhat, ha többet ígérsz, mint amennyit teljesíteni tudsz. Ráadásul ez lelkileg is megviselhet. 

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy nézeteltérések jöhetnek, akár még hozzád közelállókkal is. Koncentrálj a megoldásra, ahelyett, hogy túlságosan kiakadnál vagy háborognál. Néha le kell nyelni a békát…

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy megtorpanásra késztethet, ha kibillensz ritmusodból és harmonikus egyensúlyodból. Ennek sok oka lehet, először ezt próbáld kideríteni. Ügyelj rá, hogy ne ragadjon el az indulat, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzelted.

Nő mappákkal, akit visszarántanak

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy most még szemfülesebben észreveszel minden hibát, minden hiányt. De ez még csak az első lépés, az nagyobb energiát fog igényelni, hogy ezeket rendbe tedd. Az okozhat megrekedést, ha túl sok van ezekből, és időzavarba kerülsz.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érezheted, ugyanabba a zsákutcába kerültél vagy mentél bele, amiben már jártál. Ne keseredj el, lehet, hogy most végre sikerül kikeveredni belőle, gondolkozz valamilyen kreatív megoldásban.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy ha úgy érzed, megrekedtél egy reménytelen érzelmi (vagy akár más) helyzetben, állj meg és lélegezz nagyokat. Muszáj megnyugodnod, hogy reális megoldást találj.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy elakadhatsz, ha többet akarsz harapni, mint amennyivel elbírnál. Megéri önmérsékletet tartani, mert kisebb dologgal simán elbánhatsz. Ez is ugyanolyan győzelem lesz, amire büszke lehetsz.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy most olyan hatások érnek, melyek arra ösztönöznek, hogy megtegyél egy régen eltervezett lépést célod felé. Az okozhat megrekedést, ha valamiért visszariadsz az újdonságtól.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy legyen gyakorlatias terved, különben csapdába eshetsz a rengeteg teendő és ügy forgatagában. Valamilyen követhető rendet kéne kialakítani, nehogy rosszabbra forduljon a helyzet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha beleestél egy nehéz helyzetbe, jöhet benne olyan összecsapás, amire nincs más megoldás, mint hogy kilépsz belőle. Inkább arra fordítsd energiáidat, ami valóban értékes és amire reálisan hatással lehetsz.

Ez is érdekelhet Madarak, akik angyali üzenetet hordoznak Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top