nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akikből árad az optimizmus

Csillagjegyek, akikből árad az optimizmus

Ezek a csillagjegyek nagyon optimistán állnak a világ dolgaihoz.

Mérleg

A Mérleg mindig a dolgok szebbik oldalát akarja látni, keresi a jót, a pozitívumot mindenben. Pozitív a kisugárzása, az optimizmusa verhetetlen. Vele is előfordulhat, hogy mélypontra kerül, de hamar túllendül a problémákon, megrázza magát, és újra megtalálja az életben a szépséget. Mindig vannak céljai, ami fele tudatosan és magabiztosan menetel. A negatív gondolatokat igyekszik nem beengedni az életébe.

Csillagjegyek, akikből árad az optimizmus

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas nagyon jószívű, nyitott és optimista. Ahogy a Mérlegnek, neki is nagyon pozitív a kisugárzása. Kifejezetten jóleső érzés a közelében lenni, töltekezni lehet a kisugárzásából. Szívesen vállal kockázatokat, merész és bátor típus. Ő valóban mindenben a jót látja, néha talán picit naivnak is tűnhet emiatt. Folyton bízik és reménykedik, ez lehet a gyenge pontja is. A hibázás, úgy érzi, tönkreteszi őt, kihívást jelent ilyenkor talpra állnia. Az optimizmusa ugyanakkor éppen ebben segíti őt. Nagyon építő, gondoskodó és támogató barát. Igazán nagy megtiszteltetés a társaságában lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top