nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem tudnak továbblépni

Csillagjegyek, akik nem tudnak továbblépni

Nem kezelik túl jól az adott helyzetet. Nem tudnak továbblépni, beleragadnak az adott szituációba.

Rák

A Ráknak hatalmas és nagyon érzékeny lelke van, amire a külvilág minden apró ingere képes hatalmas hatást gyakorolni. Hajlamos beleragadni egy adott helyzetbe, amiből aztán nem találja a kiutat. Bezárkózik, megközelíthetetlenné válik, nem kezeli túl jól az adott szituációt, és nem is bír továbblépni. Pedig el kell fogadni, hogy bizonyos esetekben nincs más megoldás, mint a továbblépés.

Csillagjegyek, akik nem tudnak továbblépni

(Fotó: Getty Images)

Halak

Ahogy a Halak képes kivonni magát a mindennapok történéseiből, mintha ott sem lenne, ugyanúgy képes beleragadni is az apró részletekbe, ilyenkor teljesen elveszti az irányítást és a körülmények rabjává válik. Azt sem tudja felmérni, ha az a helyzet vagy állapot már nem szolgálja, sőt, inkább lehúzza. Egyszerűen ragaszkodik az adott helyzethez, és nem képes továbblépni akkor sem, ha már ő maga sem leli a boldogságot az adott szituációban. Kedves Halak, ne légy saját magad ellensége!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top