nlc.hu
Horoszkóp

Szakításon könnyen túllépő csillagjegyek

Csillagjegyek, akik villámsebesen továbblépnek egy szakítás után

Nekik egyszerűen könnyebben megy a továbblépés, mint másoknak, úgyhogy érdemes tőlük eltanulni a dolgot. Mutatjuk, kik azok az ők!

Vannak emberek, akiknek hosszú-hosszú időbe telik, amíg feldolgozzák egy kapcsolat végét. Mások azonban épp, hogy bejelentik, hogy szakítottak, de máris egy új kiszemelttel készülnek randizni. Efelett általában értetlenül állnak a barátaik, pedig egyáltalán nem olyan nagy talány a dolog: az egész a csillagokban van megírva. Szóval, ha neked is könnyen megy a bepasizás a szakítás után, akkor csekkold az alábbi listát – jó eséllyel megtalálod rajta a csillagjegyed.

Nyilas

Amikor olyan lelkes és laza személyiséged van, mint Nyilasként neked, akkor könnyű egy csettintéssel megtalálni a búfelejtő új kiszemelted. Nézd csak meg Taylor Swiftet: alighogy szakított Joe Alwynnal, máris összejött (egy rövid időre) Matty Healyvel. Mielőtt megkérdezed, igen, Taylor Nyilas. Mivel mindig a következő kalandot keresed az életedben, ez a kapcsolatoknál sincs másképp. Nem sajnálod magad sokáig, hamar kihúzod magad a gödörből. Már csak azért is, mert pontosan tudod, milyen sokat érsz: látod, milyen jól nézel ki, és ismered magad annyira, hogy tudd, a személyiséged is lenyűgöző. Ki ne akarna valaki ilyennel lenni?!

Hogyan legyünk szinglik?

Részlet a Hogyan legyünk szinglik? című filmből (Fotó: RTL Sajtóklub)

Bak

Bakként nem igazán hagyod magad elsodorni az érzelmeid által, még akkor sem, ha épp felbomlott egy kapcsolatod. Úgy vagy vele, hogy ami történt, megtörtént, nem fogsz a múlton rágódni. Mert amint kilépsz egy kapcsolat ajtaján, úgy lesz az azonnal a múlté. Tisztában vagy vele, hogy a szakítás és a továbblépés természetes velejárói az életnek, ezért hamar meg tudsz békélni a dologgal. Ráadásul mivel legalább olyan könnyedén képes vagy érzelmileg eltávolítani magad valakitől, mint amilyen gyorsan kötődni kezdtél hozzá, még mélyen legbelül sem szomorkodsz sokáig.

Vízöntő

Vízöntőként nehezen kapcsolódsz érzelmileg másokhoz, ami alapvetően nem biztos, hogy a legjobb tulajdonság, szakítás esetén viszont az igazi jolly joker. Biztosak vagyunk benne, hogy minden egyes exed elgondolkozott már azon: éreztél-e egyáltalán bármit irántuk. És ha még éreztél is, ezt akkor is nehezen mutatod ki. A szomorúságod pedig pláne: a magad idejében elrendezed a fejedben az érzéseidet, aztán megigazítod a koronád és továbbállsz. Általában valaki más oldalára, hogy még inkább felgyorsítsd a feldolgozás folyamatát.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top