nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiket jobb visszautasítani

Csillagjegyek, akiket jobb visszautasítani

Jobb, ha megkíméljük magunkat a csalódásoktól.

Ikrek

Ikrek jegyűként rá kell jönnöd, a Szűz nem illik hozzád. Eleinte nagyon vonzónak tűnhet, hiszen remekül társalog, nagyon sok közös témátok van, erősen vonzódtok egymáshoz. Viszont megőrjít a túlzott maximalizmusával, az elvárásaival, hogy folyton vitatkozik veled, és semmi sem elég jó neki. Jobb, ha elengeded, mert ennek a kapcsolatnak semmi jövője nem lesz.

Csillagjegyek, akiket jobb visszautasítani

(Fotó: Getty Images)

Rák

Rák jegyűként nagyon vonzónak tűnhet a Bak. Mégis ő az, akit inkább messzire kerülj el. Annak ellenére, hogy nagyon mélyen érez, a Bak visszafogott és hűvös típus. Nem képes megérteni az érzelmeidet, nem tudja azt az érzelmi biztonságot nyújtani neked, amire vágysz. Kár ezt erőltetni.

Kos

Kos jegyűként a Halakkal véletlenül se randizz. Túlzottan érzelmes és érzelgős, álmodozó típus hozzád képest, inkább csak visszahúzna abban, hogy a céljaidra összpontosíthass. Vele nagyon nem illetek össze, és bármilyen vonzónak is tűnhet első pillantásra, illúziókban ringatod magad. Ezt tartsd szem előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top