nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, aki simán kémkedik a párja telefonjában

3 csillagjegy, aki simán kémkedik a párja telefonjában

A következő csillagjegyek nem szívbajosak: minden további nélkül belelesnek a párjuk telefonjába, mert kíváncsiak, vagy épp gyanakvók.

Vannak csillagjegyek, akik számára a párjuk telefonja abszolút tabu. A privátszféra szerintük szent és sérthetetlen, és ha bármi problémájuk van a kapcsolatban, akkor leülnek és megbeszélik. Nem úgy az alábbi csillagjegyek! Ők nem csinálnak problémát némi kémkedésből. Simán elcsenik a párjuk telefonját és a fürdőben bujkálva kiolvassák az egész készüléket A-tól Z-ig. Vagy azért, mert okuk van azt hinni, hogy a másik félrelép. Vagy mert egyszerűen csak kíváncsiak, és élvezik mások dolgaiba beleütni az orrukat. 

Ikrek

Az Ikrek utóbbi kategóriába tartozik: nincsenek bizalmi problémái, viszont mérhetetlenül kíváncsiskodó. Ezen felül amolyan „ami a tiéd, az az enyém is”–mentalitással éli meg a párkapcsolatait, vagyis simán átlépi az emailek, üzenetek elolvasását jelentő láthatatlan határt. És ebből olyan szinten nem csinál problémát, hogy képes akár egyenesen a párja kezéből kivenni a telefont, hogy átgörgesse a beszélgetéseit.

Skorpió

Ha a Skorpió az érzi, hogy hazudnak neki vagy játszadoznak vele, azonnal a kezébe veszi az irányítást, és megszerzi a muníciót, ami ahhoz kell, hogy megnyerjen egy vitát. Víz jegyűként elmondhatatlanul lojális a barátai, szerettei, szerelme iránt, és ugyanezt várja cserébe.

Pretty Little Liars

Jelenet a Pretty Little Liarsből (Fotó: Eric McCandless/Freeform via Getty Images)

Mélyen intuitív zodiákus, így pontosan tudja, mit fog találni, még mielőtt elkezd kutakodni…de akkor is szüksége van a megerősítésre. Amikor a Skorpió tudja, hogy eljött az ő ideje, minden további nélkül eltulajdonítja a másik telefonját, és végig nézi annak tartalmát. Ha hazugságra, megcsalásra talál bizonyítékot, az a kapcsolat végét jelenti – egy Skorpió bizalmát csak egyszer lehet az életben eljátszani.

Bak

A Bak nem viccel, amikor a szerelmi életéről van szó… ahogy mással sem nagyon. Tiszteli a szabályokat, a határokat és a hűséget, és nagyon vágyik a hosszútávú kapcsolat nyújtotta stabilitásra. Ismerni akarja a szerelmét kívül-belül. És mivel tényleg így tesz, ezért azonnal megérzi, ha valami nem stimmel. Nem zavartatja magát, ha kémkedésről (vagy ahogy ő hívja: nyomozásról) van szó, ki kell derítenie, miért borult fel az egyensúlya, hogy nyugodtan alhasson éjszaka. Amennyiben találnak valamit, leültetik a párjukat és elbeszélgetnek vele.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top