nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknél a hűtlenség válóok

Csillagjegyek, akiknél a hűtlenség válóok

Náluk nincs visszaút, ha hűtlenségről van szó.

Kos

A Kos az egyik leggyanakvóbb csillagjegy, és ez azt jelenti, hogy a bizalmatlanság érzése soha nem hagyja nyugodni. Az eszére hallgat minden esetben, így megcsalás esetén többé nem tud annak a gondolatától szabadulni. Lehet, hogy a megbocsátok szó elhagyja a száját, de ez csupán a látszat, a valóságban képtelen kiverni a tényt a fejéből, nem fog tudni túllendülni a sértettségén.

Csillagjegyek és a hűtlenség

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikreknek nincs ideje olyan partnerekre, akiknél nem érzi a teljes elkötelezettséget. Épp ezért, ha rájön, hogy párja hűtlen volt, akkor azt jó eséllyel nem nézi el. A szakítás mellett valójában mégsem érzelmi, hanem racionális alapon dönt, a hűtlenség nála automatikus szakítást jelent.

Szűz

Amikor a párja félrelép, akkor teljes mértékben tanácstalanná válik a Szűz és elkezdődik nála egy önmarcangolás. Saját magát hibáztatja, hogy miért nem vette észre a jeleket, mielőtt megtörtént volna. De azon is sokat agyal, mivel tudta volna megelőzni a hűtlenséget. Végül nemcsak a párjának nem tud megbocsátani, de saját magának sem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top