nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem könnyű esetek

Csillagjegyek, akik nem könnyű esetek

Nem egyszerű őket kezelni, annyi biztos!

Rák 

Ha a Ráknak nem jön össze, amit elképzelt, vagy a dolgai nem úgy alakulnak, ahogy tervezte, akkor teljesen kiakad, de olyan szinten, hogy egyszerűen nem lehet megnyugtatni, nem hallgat meg senkit, elveszíti teljesen a józan ítélőképességét, és kezelhetetlenné válik. Kicsit meg kell tanulnia spontánabbnak lenni, és gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz, az adott körülményekhez, mert ellenkező esetben nem marad senki a környezetében, aki tudna neki segíteni. Egyedül fog maradni teljesen.

Csillagjegyek, akik nem könnyű esetek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg 

A Mérlegnek  van egy olyan tulajdonsága, amit rettentő nehéz tolerálni: ez pedig a döntésképtelensége. Nagyon frusztráló érzés, amikor a legkisebb dolgokban is kínkeservesen képes csak döntést hozni. Jobban kellene bíznia önmagában, mert így a döntésein sem kéne oly hosszasan gondolkodni. Ha pedig valami rossz döntést hoz, aki mindig mást hibáztat, mindenkit okol, csak önmagát nem. Rettentő kezelhetetlenné válik ő is, nem lehet meggyőzni semmi másról, ragaszkodik a saját gondolataihoz, elképzeléséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top