nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nehezen fejezik ki magukat

Csillagjegyek, akik nehezen fejezik ki magukat

Nehezen fejezik ki magukat, a kommunikációjuk nem túl egyértelmű.

Mérleg

Az „egyensúly” a Mérleg mottója, ennek ellenére tettei olykor meglehetősen szélsőségesnek tűnhetnek. Előfordul, hogy munkamániássá válik, máskor meg alig akar dolgozni. Az egyik pillanatban nyugodt, a következőben nagyon zaklatott és ideges. Határozatlan, sokszor a körülötte élők véleménye vagy az adott helyzet alapján hozza meg döntéseit. Zavart, sokszor nem egyértelmű a kommunikációja, amivel a környezetét egyenesen az őrületbe tudja kergetni.

Csillagjegyek, akik nehezen fejezik ki magukat

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

A Vízöntő sokszor irreális elvárásokat támaszt saját magával és a többiekkel szemben is. A maximalista és idealista jellemzői miatt nehezen tud bárkivel is mélyebb kapcsolatot kialakítani annak ellenére, hogy állandóan emberekkel van körbevéve. Emellett minden azonnal, rögtön akar, kapkod, feszült, és nem tudja magát úgy kifejezni, ahogy szeretné. Nem is csoda, hogy a legtöbb esetben nem értik a kommunikációját a körülötte lévők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top