nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek nem a búcsú az erőssége

Csillagjegyek, akiknek nem a búcsú az erőssége

Ezek a csillagjegyek utálják még a búcsú gondolatát is.

Bak

A Bak sincs kibékülve a búcsúval, a végleges lezárással. Azt szereti, ha rendben mennek a dolgai, különösen párkapcsolatában, és a búcsú számára egyet jelent azzal, hogy lezárul egy fejezet az életében. A búcsúzkodás gondolata szinte megbénítja. Még akkor is hasonlóan érez, ha valójában csak rövidebb időre kell elválnia valakitől, legyen az a párja, barátja vagy a családtagja. Megreked, a dolgokat kritikusan és negatív szemszögből vizsgálja, nagyon lebénul a búcsútól.

Csillagjegyek, akiknek nem a búcsú az erőssége

(Fotó: Getty Images)

Kos

A búcsú teljesen kikészíti a Kost, semmihez sincs kedve, arcáról süt a nyugtalanság. Jobban viselné a búcsút, ha mindez a távolból történne, hiszen ha személyesen kerül rá sor, minden előre borítékolható. Tisztában van vele, hogy az elválás milyen nehézségeket és kihívásokat hozhat, de retteg tőle, és nehezen is valósítja meg. Nagyon nehezen dolgozza fel, ha valaki elmegy, eltűnik hosszabb időre vagy akár örökre az életéből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top