nlc.hu
Horoszkóp
Minden problémát megoldanak ezek a csillagjegyek

Minden problémát megoldanak ezek a csillagjegyek

A következő csillagjegyek remek problémamegoldók.

Mérleg

A Mérlegre mindig lehet számítani, minden erejével azon lesz, hogy megoldja és segítsen, mert ezzel mutatja ki, hogy törődik veled. Ha pedig neki van problémája, akkor számára ez csak egy megoldandó feladat, amit ki kell pipálni a tennivalók listáján. Türelmes és elkötelezett csillagjegy, mindez pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy profi problémamegoldó legyen az élet minden területén. Gyorsan átlát helyzeteket, amit igyekszik a legrövidebb idő alatt megoldani.

Minden problémát megoldanak ezek a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

A Szűz csillagjegy nem bírja a stresszt, főleg nem viseli jól, ha hosszú távon tartja egy probléma nyomás alatt, úgyhogy minden követ megmozgat, hogy megoldja a helyzetet és felszabaduljon a stressz alól. De nem csupán a saját életének problémáival viselkedik így, ha segítségért fordulsz hozzá, biztos, hogy megoldásorientált tanácsokat fogsz kapni tőle. A kihívásoktól nem fél, azt is egy megoldandó feladatként kezeli. Mindig nagyon jó ötletei vannak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top