nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik igazi kockák

Csillagjegyek, akik sokszor idegesítőek

A következő csillagjegyek nagyon idegesítőek, sokszor merevek tudnak lenni.

Skorpió

A Skorpió nagyon kíváncsi, de bizalmatlan csillagjegy. Hajlamos rá, hogy megkérdőjelezzen mindent, ami nem egyezik a saját elképzelésével. Folyton a dolgok értelmét és mélyét kutatja, ezért lehet őt kockának nevezni. Szívesen tanul bármit, ami leköti a figyelmét. Az is biztos, a kíváncsisága folyton legyőzi a vágyat, hogy megértse az alapvető összefüggéseket. Ő az, aki ha választ kapott a kérdésére, újabbat és újabbat képes feltenni, ami miatt a környezetét sokszor az őrületbe kergeti.

Csillagjegyek, akik sokszor idegesítőek

(Fotó: Getty Images)

Bika

A Bika nyugodt és kiegyensúlyozott típus, de a lustasága, a merevsége és dühítő makacssága okán ő is meglehetősen kocka tud lenni. Rendkívül racionálisan és gyakorlatiasan gondolkodik, megvan benne a kellő intelligencia, hogy a feladatokat illetően fontossági sorrendet állítson fel. Azt nagyon nem kedveli, amikor tornyosulnak fölötte a megoldásra váró feladatok vagy problémák, pedig ha mélyen belegondolna, pontosan tudná, a halogatással saját magát hozza kellemetlen helyzetbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top