nlc.hu
Horoszkóp

Rugalmatlan csillagjegyek

Ez a 3 csillagjegy nagyon rugalmatlan

Mindig, minden úgy van, ahogy ők kigondolták. Gyorsan tanulnak, de néha rémesen idegesítőek.

Skorpió

A Skorpió bizalmatlan és óvatos csillagjegy. Hajlamos rá, hogy megkérdőjelezzen mindent, ami nem egyezik a saját elképzelésével. Folyton a dolgok értelmét és mélyét kutatja. Mindig a saját elképzeléseit tartja szem előtt, amit elgondol, abból nem enged akkor sem, ha valaki jobb megoldást javasol. Nagyon rugalmatlan mások felé, de a saját fejlődése érdekében bármit megtesz. Ő az, aki ha választ kapott a kérdésére, újabbat és újabbat képes feltenni. Párját leginkább ezzel a tulajdonságával kergeti az őrületbe. Erősen vonzódik a misztikus tanokhoz, a spirituális gondolkodáshoz.

Csillagjegyek, akik nagyon rugalmatlanok

Fotó: Unsplash

Oroszlán

Az Oroszlán túlzottan is önérzetes csillagjegy. A végletekig képes az elképzeléséhez ragaszkodni, a dac olyan erős benne, hogy képtelen elfogadni a másik ember igazát. Ebből a szempontból ő is nagyon rugalmatlan. Meggyőződése, hogy csak az az egyetlen és helyes irány, amit ő annak tart. Úgy hiszi, ha egyszer is engedne mások javára, az a gyengesége jele lenne. Csak azt és akkor tanul, amiről úgy érzi, érdemes magát abban fejlesztenie, fölöslegesen nem pazarolja az energiáit.

Bika

A Bika nyugodt típus, de  merevsége és dühítő makacssága okán ő is meglehetősen kocka és rugalmatlan tud lenni. Rendkívül racionálisan és gyakorlatiasan gondolkodik, megvan benne a kellő intelligencia, hogy a feladatokat illetően fontossági sorrendet állítson fel. Azt nagyon nem kedveli, amikor tornyosulnak fölötte a megoldásra váró feladatok vagy problémák, és azt sem, ha más beleszól, mit, hogy csináljon. Ő sem fogad el tanácsot, ebben rendkívül rugalmatlan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top