nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek egyszerűen idegesítőek

4 csillagjegy, akik az idegeidre mennek

Állandóan jobban tudja. Az utolsó pillanatban lemondja. Soha nem tudni, mire gondol… vajon melyik csillagjegyekre igaz? A legidegesítőbbekre!

Még a legjobb barátodnak, a szerelmednek, vagy éppen az imádott anyukádnak is lehetnek roppant bosszantó tulajdonságai, szokásai. Ez a négy csillagjegy dobogós lenne, ha a bosszantást olimpia sportágként tartanák nyilván. Készülj fel, és ne hagyd felborzolni az idegeidet.

nő fejjel lefelé

A hajad is égnek áll tőlük / Fotó: Unsplash

1. Bika: mesterien csűri a szavakat

Fájdalmasan makacs és önfejű, természetesen mindig neki van igaza. Roppant idegesítő, hogy elképesztően intelligens. Képes úgy kiforgatni a szavaidat, hogy magad is belegabalyodsz a mondanivalódba, és már abban sem vagy biztos, hogy neked van igazad. Ráadásul mindezt úgy csinálja, hogy az egész társaság rajtad derül.

2.  Ikrek: ő nem mondott ilyet

Kettőssége igen gyorsan megmutatkozik: mond neked valamit, majd öt perc múlva teljesen az ellenkezőjét állítja. Szórakoztató, sziporkázó személyiség, de forgószél módjára gondolja meg magát. Mellette mindig legyen B terved, mert ilyen a természete: kiszámíthatatlan. Imád kibeszélni a hátad mögött, szóval ne lepődj meg, ha neked másokról mesél ugyanígy. 

3. Szűz: idegesítően tökéletes

Hihetetlenül haragtartó, nem hajlandó megszabadulni sérelmeitől. A tökéletesség a célja, és ha koncentrál, senki más nem érdekli. Sőt, a szabadidejében sem fogsz másról hallani, na meg arról: ő mindent, mindenkinél jobban csinál. De ne említsd neki!  Minden kritikát zokon vesz, hiszen ő maga a tökély. És tökéletlennek lenni mellette, hát, minimum idegölő.

4. Mérleg: fogalmad sincs, mit gondol

Inkább pókerarccal ül egész este, de nehogy veszekedés legyen. Képtelen konfrontálódni, inkább nem mutatja ki az érzelmeit. Úgy csinál, mintha minden rendben lenne, miközben te tudod, hogy semmi nincs rendben. Akár baráti, akár párkapcsolatban vagy vele, hihetetlen, mennyire a szőnyeg alá söpri a problémákat. Azt pedig végképp ne kérd, hogy döntsön: évtizedekig várhatsz a döntéseire.

(via YourTango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top