nlc.hu
Horoszkóp

Így játszmázik 4 csillagjegy a párkapcsolatban

Ne higgy a Baknak, ha halogatja az esküvőt!

Lehet, hogy ő lesz az igazi… de ahhoz változnia kell. Vajon képesek-e ezek a csillagjegyek fejlődni a párkapcsolatban, vagy valaki más lesz szerencsés mellettük?

Sokaknak van olyan élménye, hogy egy szörnyű szakítás után kiderül, az ex valakivel boldogan él, és nyoma sincs annak a viselkedésnek, ami miatt elváltak útjaitok. Ha tudod, hogy hol a hiba közted és a párod között, próbáld meg felnyitni a szemét: a közös boldogság a tét.

nő befogja a párja szemét

Fotó: Unsplash

Bika: adj magadból

A párodtól elvárod, maximálisan tárulkozzon ki neked, cserébe te teljesen bezárkózol. Hidd el, nem elég annyi, hogy hűséges és támogató társ vagy. Bíznod kell benne, mert érzi, ha nem így teszel. Amíg attól rettegsz, hogy megbántanak, csak eltávolodik tőled. Ne add a keményet, nyílj meg neki, és segíteni fog helyre tenni az önértékelésedet.

Oroszlán: van hely számára is

A fellegekben jársz attól, hogy valaki ennyire szeret és rajong érted. De arra is gondolnod kell, hogy neki is kell a figyelem! Hiába tűnik úgy, hogy csak érted él, titokban összetörik a szíve, ahogy átnézel rajta. Hagyd kibontakozni, nem lopja el tőled a műsort, vele együtt erősebb leszel.

Mérleg: tisztázd, mit is akarsz

Nagyon kimerítő az a játszma, amit a kapcsolat kezdetén művelsz a pároddal. Magadba bolondítod, majd szakítasz: ez túl gyors és sok neked. Egy kicsit visszaédesgeted, majd ismét elbizonytalanodsz. Bármilyen kedves vagy, a határozatlanságod és önzőséged összetöri a szíveket. Tisztázd magadban, mi kell neked, ne játssz mások szívével.

Bak: ne hitegesd, ha nem akarod őt

Merevséged egy idő után csalódást okoz a párodnak, és ha nem hagy ott, akkor szenved majd – boldogtalan kapcsolatot pedig te sem akarsz. Nem adsz alább a szokásaidból, napirendedből, és azzal sem törődsz, ha a túl sok munka a kapcsolat rovására megy. Ne hitegesd őt idilli kapcsolattal, házassággal, tudod, hogy mit nem akarsz. Jobb lesz neked is.

(via thoughtcatalog)

Ez is érdekelhet őszi szerelem tóparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top