nlc.hu
Horoszkóp

Íme a 3 legveszekedősebb csillagjegy

Ezek a csillagjegyek imádnak veszekedni a párjukkal

Teljesen természetes, hogy időnként nem értetek egyet, és az is, hogy veszekedtek a pároddal. De mi az, ami belefér a kapcsolatba, és miért szeretnek egyesek állandóan vitázni?

Vannak olyan párok, akik már a kapcsolatuk elején sportot űznek a vitából, veszekedésből. De sokaknál a kezdeti, fellegekben lebegés megszűnése után érkeznek az első összecsapások, ami kiábrándító lehet. Nem kell annak lennie! Természetes, hogy különbözik a véleményetek, és meg kell tanulni egy új kapcsolatban, miként kezelitek a különbözőségeket.
Persze az is gyanús, ha soha nincsenek konfliktusok, és akkor is keresni kell az okot, ha egyszer csak túl sok lesz a heves vita.

egymásnak csapó pár

Fotó: Unsplash

Kos: mindig készen áll a harcra

Alaptermészetével találkozol, amikor előbukkan a harcias Kos. A háború bolygója, a Mars uralkodik fölötte, nem csoda, hogy imádja a versengést, az összecsapást – és persze a győzelmet. Nehezen ismeri be, ha téved, így nem lesz könnyű dolgod vele. Sokszor engedned kell, ha nem akarsz vad összecsapást, természetesen csak az apróbb dolgokban. Az elveidért, az elképzeléseidért állj ki ellene!

Bika: szeret kötekedni

Nagyon magabiztos, és sokszor játszmát űz abból, hogy megkérdőjelezi a véleményedet, a belső világodat. Ő ugyanis imád vitázni, nagyon könnyen belemegy a konfliktusba, a legkisebb jelentőségű dolgok esetében is. Ráadásul rendkívüli módon érvel, és könnyen legyőzi vitában a partnerét. Ne hagyd magad, ugyanis ha bebizonyítod, hogy igazad van, el fogja ismerni a tévedést, még ha nehezére is esik. Illetve az érzéseidet senki nem kérdőjelezheti meg: neki se engedd!

Oroszlán: a fölényért küzd

Nála a vita egy hatalmi játék, amikor letorkol téged, erősnek érzi magát. Nála is az „okos enged” taktikát kell bevetned, csak előbb találd ki, mivel szedheted ki a helyzetből. Általában akkor kezd el veszekedni, ha valamitől frusztrált, kevésnek érzi magát. Kezdd el dicsérni, hangsúlyozd a pozitív oldalát. Amikor lenyugszik, el tudod neki magyarázni, hogy attól, hogy nem ért mindenhez, számodra ő még tökéletes.

(via relrules)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top