nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akiknek folyamatos inspirációra van szükségük

Csillagjegyek, akiknek inspirációra van szükségük

A következő csillagjegyeknek fontos, hogy mindig kapjanak inspirációt.

Kos

A Kosnak folyamatos impulzusokra van szüksége, ha egyszer elkapta a fonalat, nincs megállás. Lehet, hogy reggel nem ő ébred a leghamarabb, de hamar turbófokozatra kapcsol, ha úgy adódik. Hatalmas tenni akarás buzog benne, csak éppen meg kell kapnia ehhez a kezdő lökést. Az inspirációnak nem kell nagy dolognak lennie, a Kos nagyon lelkes így is, úgy is.

Csillagjegyek, akiknek inspirációra van szükségük

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Az Ikreknek azért lételeme a külső inger, mert nem képes saját magát inspirálni. Mások ösztönzésére van szüksége, hogy maga mögött hagyja a halogatást, és erőt, inspirációt gyűjtsön a feladatok teljesítéséhez. Ehhez pedig nagyon fontos, hogy legyen körülötte egy támogató környezet.

Bika

A Bika számára az inspiráció olyan, mint a drog, szüksége van rá, hogy mozgásba lendüljön, észrevegyen dolgokat, és persze cselekedjen is. Nem képes arra, hogy csak egy helyben üljön. Az egész napot végigdolgozza keményen, de ha munka után nincs mit tennie, akkor szinte mindig letargiába esik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top